You had my heart.

Grillning, gitarr och fina vänner. Det är vad som gäller idag. Och så hoppas jag på att jag
hittar någon snygg karl att kramas med, när det blir kallt ikväll. That would be really nice.

Valborg.

Jag är sjuk igen. Så jag kan inte gå till skolan. Istället blir det UM, träffa Jessica, jobb om jag orkar och fixa dricka som gäller imorgon. På torsdag blir det en kort skoldag och sen drar vi nästan på en gång. Det blir grillning vid vattnet med blandat och roligt folk. Det kommer bli en mysig, lång och bra valborg. Jag känner faktiskt det på mig.

I'll be all you need, and more.


And no one could ever take that away.

Jag vaknade och var helt död imorse. Så jävla nära feber man kan bli. Men jag hade ju NP i Engelska B så jag drog mig till skolan ändå. Jag var tvungen. Men nu är jag hemma. Jag har ont i typ hela kroppen. Och jag låter som en man. Sexigt. Något som däremot är lite roligare är att valborg är mer eller mindre planerat. Det känns bra, trots att min syrra tror att jag kommer supa ihjäl mig. Det ska jag inte. Jag litar iofs inte på mig själv, så vem fan vet.

You found me, on the floor.

Satt på snaps uteservering med två av mina 18åriga brudar igårkväll. Det var inte alls tänkt att jag skulle dra ut, på söndagkväll. Men så blev det. Vi drog vidare till en liten bar senare, snackade skit och drack cider. Även om det var jättemysigt, så rekommenderar jag inte att dricka tre dagar i rad. Det funkar i varje fall inte för mig. Inte den här gången åtminstonde.


Älskling, det vi mest av allt vill ha är någonting som aldrig kan bli vårt.


What I'm having is you.


"Kom, vi går och tittar på stjärnorna"

Helgen har varit ett stort jävla äventyr. Just like I wanted it. Den har varit fylld av fest, söta pojkar och fina vänner. I fredags var vi ett tjejgäng som drog ut på krogen. Där dansade vi natten lång och träffade trevliga människor. Igår var vi i Sumpan, Fridhemsplan, Hornstull och Alvik på en och samma kväll. Från förkrök till parkkrök till efterkrök. Jag somnade vid fyra och vaknade därför inte fören vid halv två idag. Allt som allt, en jävligt bra helg för min del.

Party party

Fan va jag är taggad! Ikväll blir det krogen med några brudar. Gud va vi kommer dö. Haha. Mamma kommenterade lite försiktigt att "ni är väl försiktiga?". Shit, det är verkligen hur lätt som helst att märka när hon är nervös för min skull. Och nej, mamma, jag tänker inte ta det lugnt ikväll. Men det säger jag ju självklart inte till henne. Och imorgon blir det fest hos någon. Vem människan är har jag ingen aning om, men whatever.

Nu ska jag åka hem, orkar fan inte sitta i skolan längre nu. Jag har varit här hela dagen, usch. Ska hem, vila lite och äta middag. Sen är det välja kläder, duscha, fixa smink, osv som gäller. Och sen, mina vänner, springer jag ut på äventyr!

I'll make you mine.


And I can't keep waiting, I need comfort late at night.


loveis4everyone

Idag satt vi och pratade om studenten på lunchen. Jag funderar på att gå med i vår studentkommité, som för övrigt startas löjligt tidigt i vår skola. Jag menar, någon måste
ju fixa så att vår jävla klass åker flak och inget annat töntigt på studenten. Så jag ska nog
gå med. För allas bästa. Det finns förresten ingenting som känns lika lockande och skrämmande som studenten. Jag längtar som en idiot och är livrädd samtidigt.

Jävligt konstig känsla.

Och jag glömmer bort att andas för sex, musik och våld var det vackraste som hänt mig.

Det är onsdag. Jag sitter i skolan och försöker koncentrera mig utan resultat. Typiskt mig. Haha, gud va jag drar ner mig själv i skiten. Det blir ju bara värre om jag sitter här och beklagar mig. Nu ska jag fan ta mig i kragen och läsa min spanskabok som jag inte förstår ett ord av. Jag får väl helt enkelt sitta och slå upp alla ord, i varje mening. So fucking funny.

We look so good together.


Om ca en månad ska jag och den här bruden på skiva. Vi kommer varken överleva den
kvällen eller krogrundorna framöver. Vi gillar pojkar och problem alldeles för mycket, vi två.

I make the rules as I go.

Idag var jag i skolan och gjorde det jag skulle. Det var fan inte igår. Jag kände mig faktiskt lite duktig. Nu gäller det att komma igång med träningen också. Det är ju snart sommar liksom.

Det gäller att hålla tungan rätt i mun.


The wrong things is what I want.

Helgen blev helt jävla uppochnervänd. Vad som skulle varit 19årsfest i fredags blev mysigt krök hos mig istället. Det var de gamla goda gänget och vi skrattade som alltid ihjäl oss. Igår var vi på fest hos en killkompis, istället för krogen, och det var jävligt kul eftersom nästan alla var där. Och massor av annat folk. Det var hög musik, röda drinkar och diskussion om hur stora mina bröst var. Det var tydligen ett intressant ämne. "Vilka rattar du har!" Herregud.
 
Det har varit en lång och bra helg.

No tomorrow.

Ikväll vill jag dansa natten lång. Jag vill dansa i mina höga klackar och min nya kjol tills solen går upp. Eller, åtminstonde så pass länge att jag hinner med sista bussen hem. Nej, ikväll ska jag ta igen lite festande. Det känns som det var ett tag sen man släppte loss ordentligt. Ni vet när man dansar, hoppar och pussas som om ingen ser. Som om man är själv i rummet och ingen annan ser. I och för sig slutar det nästan aldrig bra när jag gör det. MEN FAN, vad gör det? Jag har aldrig brytt mig om vad folk tycker, så varför skulle jag börja med det nu?


Inte världens bästa bild på mig, men som sagt, jag orkar fan inte bry mig.


Cry a river, bulid a bridge and get over it.


When your love's away.



I'm falling in love with your favourite song
I'm gonna sing it all night long
I'm gonna dance with somebody
Dance with somebody
Dance, dance, dance

I just can't hold my liquor.

Jag är hemma idag också. Det är jävligt onödigt, eftersom jag typ är frisk men jag vaknade ändå inte när klockan ringde imorse. Imorgon blir det i varje fall skola, so whatever. Och planerna för helgen är redan fixade. En kompis fyller 19 vilket betyder lokalfest och på lördag blir det krogen. Woho! Jag känner mig redan partysugen som fan. Ska försöka hålla mig borta från titeln "kvällens fyllo" den här gången. Hmm... Vi får väl se hur det går med den saken.

I still feel you and the taste of cigarettes.

Det är jobbigt när man ser en person som är så otroligt lik någon som man känner. Eller en person som man kände. Så var det för mig idag när jag tittade på MTV. En kille med mörkt, yvigt hår och muskulös kropp fyllde tv-rutan. Det drog till sig i magen på mig. Till och med skrattet var likt. Och leéndet. Det gjorde inte ont, det var bara... en väldigt konstig känsla.

I want to feel the sunshine.

Idag har jag suttit hemma, snorat och tyckt synd om mig själv. Jag hatar att vara sjuk. Det är det värsta jag vet. Jag vill inte sitta inomhus när det är så snuskigt fint väder. Jag vill ha helg, sol och en puss på kinden. Men inte fan får jag något av det. Inte idag åtminstonde.


I want to but I can't.

Min näsa rinner utav bara helvete. Jävla skit. Nu ska jag ta ett bad. Bye hoes.

Vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma men jag saknar vår naiva blick och att varenda känsla var på liv och jävla död.


The energy you radiate.

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly


It could have been love, it could have been anybody.

Jag är så förkyld att jag kan dö. Det var nog inte ens så bra idé att sitta ute och grilla igårkväll, after all. Det var trevligt men så jävla kallt. Så nu sitter jag här och kan knappt andas. En barndomskompis till mig fyllde i varje fall 18 år igår så vi satt ett gäng, grillade och hade det trevligt. Kvällen slutade med att vi var några st hemma hos mig och tittade på film.

  

I'm back and I'm alive.

Jag är helt död. Jag har sovit totalt två timmar det senaste dygnet. Igårkväll satt vi nämligen och drack öl i en liten bar nära vårt hotell. Några timmar och några öl senare var jag väldigt glad i hatten. Min brorsa fick då idén att vi skulle åka in till city och se David Guetta. Han skulle uppträda live någonstans, vart minns jag inte. Så ja, han och jag hoppade på tuben och kom till slut fram. Och det var självklart världens fetaste kö utanför. Efter en halvtimme tröttnade vi på att vänta, så vi hoppade in i en taxi och käkade pizza istället. Haha, jävligt misslyckat men jävligt kul. Vi kom hem runt ett och en timme senare satt vi i taxin påväg mot flygplatsen.

Och vet ni? Det finns inget bättre än att springa runt på gatorna i London, shoppa halvt ihjäl sig på Primark och fika på Starbucks. Jag lovar er. Det är helt underbart. Jag älskar't.

London calling.

Ligger i sängen på vårt hotell med brorsans lilla laptop på magen. Och jag är i London. För tredje gången. Om ni bara visste hur mycket jag älskar den här jävla staden. Det enda vi har gör är att shoppa, dricka öl i små barer och äta god engelsk mat. Vi bor fem min från Starbucks och vädret är fan ovanligt bra för att vara England. Det är så pass att jag knappt vill åka hem. Men det gör vi. 

På söndag förmiddag är jag tillbaka i Stockholm.

Jag trodde dig då och det gör jag fortfarande.

"Jag har alltid varit snäll. Jag har bara gjort en del misstag."


You're my pusher.

Det är söndag och det har varit en väldigt konstig helg. I lördags gick jag och Sinika hem genom Sumpan strax efter sex på morgonen. Solen sken och fåglarna kvittrade. Jag kom hem, tog en cigg och däckade efter det. Igår sov jag mest hela dagen innan vi drog till vår nyfunna killkompis och hans lägenhet. Där var det drinkar, skratt och konstig musik. Efter det vinglade vi vidare genom stan och det var länge sedan jag kom hem så jävla drägg.

Jag har också hunnit med en del deeptalk de senaste två dagarna. Och jag har ännu en gång insett att jag alltid vill ha det jag inte kan få. Jag vill inte ha det som finns där framför näsan på mig. Aldrig. Jag vill ha det där svåra. Det där mystiska. Det där som jag måste kämpa för. Det är det som är så jävla spännande. Att man aldrig vet vad som kan hända. Allt kan hända. Men det är samtidigt väldigt, väldigt frustrerande. För jag blir aldrig nöjd.

The boys get lonely after we leave.

Idag har jag suttit och skrivit prov i Geografi A i 2 och en halv timme. Fattar ni? Om jag inte får VG gråter jag nog. Men bara lite. Efter provet orkade jag inte gå på lektionen. Jag var för trött och för snorig för det. Jag satt ute i solen i gullmars istället. Och jag tror nästan att jag fick lite färg. Helt otroligt. Förresten, här har ni en snygg bild på mig från förra helgen. I'm so hot.

 

Allén är inte så dålig ändå när du går bredvid.

Jag sitter här och laddar ner lite fin musik. Kanye West, Håkan Hellström, Lasse Lindh.
Solen skiner utanför fönstret, imorgon är det fredag och idag är jag glad trots all skit.

I played it off and act like I already knew.

  
My face turned to stone when I heard the news
When'd you decide to break the rules?
Cause I just heard some real bad news

Always wanting the wrong things.

Om en vecka är jag i London. Det är det enda värt att nämna just nu. Godnatt.

RSS 2.0