Och där rök min krogoskuld.

Jag var på krogen för första gången igår. Herregud. Jag åkte hemifrån vid åtta och kom hem vid fyra. Det säger väl nästan allt om min kväll. Vi träffade galet många som vi kände och helvete va vi dansade. Idag är jag helt jävla död. Och det, trots att jag tog bakistabletter igår.

A beautiful friend of mine.


I'm a very happy girl.

Ikväll blev jag utbjuden på middag. För första gången. Det kändes stort. Ännu större kändes det att kunna beställa in öl och strawberry daiquiri utan några helst problem. My god. Jag inser för varje dag som går hur mycket jag älskar att vara 18 år. Det är fan underbart.

Always the same thing.

Vi festade i någon sketen stuga på Värmdö igår. Vi sjöng singstar och drack öl. Och idag blev jag, ännu en gång, överraskad över hur varenda jävel känner varenda jävel som jag känner.

Helvetesdag.

Dagen har skitit sig totalt pga. att jag försov mig och dessutom att jag är typ halvt sjuk. Gud, jag orkar fan inte med mig själv. Men party blir det ändå! Jag ska dricka öl och förfrysa i mina strumpbyxor har jag bestämt. Och vet ni vad? Nu har jag lov i 9 jävla dagar! Wonderful.

Friday.

Imorgon är det fredag. Och det blir fest på Värmdö. Fyfan va jag är pepp.

I'm a simple girl in a complex world.

Got stains on my t-shirt and I'm the biggest flirt
Right now I'm solo but that will be changing eventually
Got bruises on my heart and sometimes I get dark
If you want my auto, want my autobiography
Baby, just ask me

Just because I'm losing, doesn't mean I'm lost.

Jag har en del saker att se fram emot faktiskt. Nästa helg ska jag pierca tungan. Det är bestämt nu. Jag har velat göra det i typ evigheter. Och om en månad är jag i Prag. Där ska jag dricka litervis med öl och shoppa tills jag blir pank. Och om två månader åker jag till London.

I can't wait.

I kiss girls, but I'm not gay.

Det hände typ världens roligaste grej i helgen. Det var en kille som typ trodde jag var lesbisk. Seriöst, han frågade till och med Jessica. På allvar. Haha. Så jävla kul att det finns inte. 

        


I'm living for the weekend.

Ikväll har jag facebook:at. Jag har också druckit te med tjejerna och snackat skit i några timmar. Och om två dagar är det helg. Vi har en öl/våffel-kväll inbokad än så länge.

Vad i helvete det nu betyder.

It's a girl.

Vet ni vad? För två dagar sen blev jag moster till en liten flicka. Igen.


Now the lesson's learned.

Igår kom jag på mig själv att ha glömt bort. Jag glömde bort måndagen. Den 16:e februari. Den betyder antagligen inget speciellt för er andra, men för mig gör den det. Jag trodde i varje fall det. Men jag glömde bort det. Jag glömde bort hela jävla dagen. Dagen då det var ett halvår sen den där kvällen. Och det fick mig att inse att jag faktiskt börjar komma över hela den där skiten.


Äntligen.

Live every day like it's my last one.

Ibland undrar jag verkligen hur jag tänker. Eller snarare, om jag överhuvudtaget tänker. Det är ju sportlov nästa vecka. Och jag ska äntligen göra min debut på krogen. Om man bortser från i lördags då jag blev bjuden av pojkarna på skabbkrogen bredvid lokalen. Anyway, jag vet inte hur jag tänkte men helt plötsligt så har jag planerat in tre krogbesök på en vecka. Och inte bara det, utan tre kvällar i rad. Onsdag, torsdag och fredag. Hahaha. Seriöst.

Äh. Det löser sig väl på något jävla sätt.

Sooner or later, I get what I’m asking for.


Sick of playing all of these games
It hurt enough to think that I could stop
Admit that I’m wrong and then change my mind
Sorry but I’ve gotta be strong and leave you behind

I can’t waste time so give it a moment

I realize that nothing's broken

The way you twirling up them hips round and round

 

Fucking jävla valentines day.

Det var ju Alla hjärtans dag-fest. Det var underbart mycket folk och jag mådde som en drottning. Att man dessutom kände nästan alla kändes väldigt ovant men samtidigt så jävla kul. Och ja, jag lyckades med allt den kvällen. Jag dansade som en galning, shotade, ramlade i golvet minst 3 ggr, låg över bardisken och jagvetintevad. Jag drack så mycket att jag knappt kunde gå. Och då menar jag bokstavligen. Jag kunde inte gå, varken rakt eller stadigt.

Jag vaknade upp imorse, efter att ha sovit i fyra timmar, med en stukad fot och en stor jävla bula i huvudet. Men vad ska man säga? Vårt motto för kvällen var ju ändå "No tomorrow".

It's the good times and the bad times that we had.

Well here's a good man and a pretty young girl
Trying to play together somehow,
I'm wasting my life, you're changing the world,
I get drunk and watch your head grow


So I need some fine wine, and you, you need to be nicer
For the good times and the bad times that we'll have


Tjejmiddag och lokalfest.

Det är helt sjukt va folk är taggade inför helgen. Och jag är självklart likadan. Aldrig någonsin har jag väl sett fram emot alla hjärtans dag. Men nu gör jag fan det. Jag ska dansa hela jävla natten. I högklackat. Tillsammans med typ 80 andra jävlar i en skabbig lokal. Men vem bryr sig? För det kommer bli så jävla bra. Eller, jag kommer åtminstonde ha kul.

Men först och främst blir det middag hos mig imorgon. Jag har ju faktiskt fyllt år.

We're killing eachother.

Igårkväll stod jag utomhus tillsammans med en kompis och pratade. Snön föll över oss och det var så kallt att det brände i kinderna. Jag vet inte hur länge vi stod där. Minst en halvtimme i varje fall. Och vi kom på en sak. Varför vill man alltid ha det man inte kan få?

För det är alltid så. Och det är helt jävla fucked up.


Thinking that I deserved it, now I realize that I didn't.


The big day.

Jag fyllde 18 år. Jag överlevde. Och jag fick en resa till Prag. Woho!

Imorgon är det min fucking jävla 18årsdag.

En timme och tio minuter. Sen är jag körd. Myndig och vuxen. Det finns ingen återvändo. Helvete va nervös jag är. Hahaha. Imorgon har jag hursomhelst bara en lektion. Tack gud. På kvällen blir det middag med familjen, och presenter hoppas jag. Och efter det ska jag träffa tjejerna. Frågan är vad fan dem tänkt hitta på. Haha äh, det blir nog kul vafan än som händer.

Godnatt ungjävlar. Imorgon börjar typ mitt liv. Herregud, hjälp mig.

Jag vet att jag inte borde klaga.

Jag har rökt min sista cigg som underårig. Jag har haft min sista fylla som underårig. Imorgon blir allt det där lagligt. Jag blir myndig. Och det är okej. Inte ens mamma kan säga nej. Är det bara jag eller låter det lite tråkigt? För det är ju faktiskt så jävla mycket roligare att göra saker som man inte får. Om man verkligen tänker efter liksom.

What he don't know, won't break his heart.

Jag sket i att gå på någon av lektionerna. Jag känner mig lite halvt sjukt. Jävla skit.
Men jag har faktiskt pluggat lite. I alla fall något. Nej, nu ska jag åka hem och dö.

Sweet sixteen.


Jag var 16 år och aldrig någonsin har jag mått så bra. Jag minns antagligen inte ens hälften av allt som hände det året, men det som jag faktiskt minns... Det var fantastiskt. Allt kändes så lätt. Och kravlöst. Även om allt det där bara var två år sen så känns det som en evighet sen.

I don't care if you really care as long as you don't go.

och du skär, skär som laser och jag har inget vettigt försvar
att ens försöka värja sig saknar mening
för du skär, skär som laser och jag förlorar hur jag än gör
för du är inte nån som man låser in och inte nån som man "har"


This means only one thing.

Jag fick 1400 kronor. Det betyder bara en sak. HULTAN I SOMMAR!!!!


"It's not you, it's me"

Vilken jävla helg. Jag har druckit sjukt mycket öl, spelat sjukt mycket "jag har aldrig" och varit sjukt jävla bakis. Och jag har skrattat hysteriskt. Och om ni bara visste hur jävla komiskt det var när Elin och Lisa ramlade baklänges tillsammans. Herregud alltså. Fyfan va kul det var.

Om typ en timme kommer min släkt för att fira att jag fyller 18 om två dagar.


And it's not about forgiveness, cause it's all about the love anyhow.Man mår som man förtjänar.

Klockan är snart fyra. Och jag är fortfarande bakis.

I'm too cool for school.

Jag fixade ett VG i Historia B. Som slutbetyg. Haha, fy fan va jag är bra.


And yes, there are times when I hate you.

 
Igår var inte en bra dag. Det enda trevliga var väl att jag solade med Lisa och träffade Jessica en stund. Annars så var dagen mest full av skit. Det var mensvärk och värktabletter hela dagen. Och en liten påminnelse om hur ont vissa saker verkligen gör. Trots att man helst av allt inte vill känna något alls. Då är det bra att ha vänner som lyssnar. Som stöttar och hjälper.

Och det har jag.


What to do?

Nu blev det jobbigt. Jag är nämligen bjuden på 18årsmiddag på sportlovet. Och efter middagen så ska alla på krogen. Jag har nu två altenativ. Det första är att pierca mig innan middagen och inte kunna gå på krogen efteråt. Ni vet, man får ju inte dricka alkohol på typ en månad. Det andra altenativet är att pierca mig efteråt bara för att kunna dricka som fan och festa satan den kvällen. Men då kommer jag typ inte kunna snacka i skolan, eftersom tunghelvetet kommer svälla som fan. Det lutar åt att jag skiter i konsekvenserna och väljer
det andra altenativet. Men jag vet inte. Jag hatar det här. Alla dessa löjliga, jävla problem.

Back to how it was in 2007.

  

I'm fine by my own.

Det enda som får mig att överleva veckorna är att ha saker inplanerad. Annars drar skolan typ ner mig totalt. Så just nu känns det bra. För på fredag blir det öldrickande och på söndag blir det födelsedagsfirande med pappas släkt. Och nästa helg är det tjejmiddag och lokalfest inplanerat. Och vet ni vad jag kom på? Det är ju snart sportlov. Underbart. Och inte bara det, jag ska pierca tungan då också. Jag kommer antagligen dö. Ja, det kommer jag.

Men det är ju så sjukt jävla snyggt så skitsamma.

I don't need a man to make me feel good.


Don't think baby.

Idag har jag städat satan. Seriöst, mitt rum är som nyfött. Eller fött på nytt. Jag vet inte, fint är det ialf. Trots att jag knappt gjort något de här två dagarna så längtar jag redan till helgen.

"I wanna hit you just to see if you cry"

Om tre veckor ser jag henne live på Nalen. Katy fucking Perry.

Don't you run too fast, my dear.

Jag fick pengar av pappa att köpa skor för. Det lutar åt ett par vita converse.

My new darlings.


Ge mig kroppen och håret, tack!

  


I run away, but I can't let go.

Jag träffade en gammal kompis på tuben imorse. Det var typ ett år sen vi träffades sist. Han lovade att så fort jag fyllt åt så drar vi ut på krogen tillsammans. Nicenicenice. Och just det. Jag shoppade lite reagrejer idag. Ett par söta pumps från Topshop och en klänning från Vero Moda. Skorna hade kostat 900 kr men jag fick dem för 200. Och klänningen är så jävla söt. Muskort, men söt. Jag ska ha den på min middag tror jag. Ja fan, det ska jag!

Stay with me, honey.

Jag kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna. Så jävla bra är den.


I don't want it to be nothing.

Igår var det tvspel och film hemma hos en killkompis. Och nyktert för ovanlighetens skull. Vi fick skjuts och Nisse åkte i bakluckan. Herregud alltså. Anyway, idag har jag tränat och varit på bio. Vi såg Mammut. Den var riktigt bra faktiskt. Nu blir det film och sedan lite plugg.

RSS 2.0