"Det kommer alltid finnas en hand för dig nånstans"

Idag har det gått en månad. Jag hatar det. Och jag hatar att jag tänker på det.


So fucking hot.

Vädret är helt jävla sjukt. Fine, jag har varit van vid medelhavsvärme den senaste veckan. Men det här är sinnessjukt. Vi lever fan i Sverige! Och jag sitter med öppet fönster för mitt rum är som en jävla bastu. Står knappt ut. Så nu går jag ut och träffar Jessica.


I've been giving out chances every time.

Idag har jag kommit hem från Spanien, badat i Mälaren, ätit grekisk sallad, fikat med mina flickor och druckit några öl med Sinika. Det har varit en lång dag, eftersom jag gick upp redan vid fem imorse. Men dagen har varit bra. Och ja, Spanien var helt jävla underbart. Jag berättar allt sen. Nu ska jag sova. I typ ett dygn. För att återhämta min kropp och inte minst, min hjärna. Godnatt.

I can't keep myself and still keep you to.


Ett dygn kvar.

Idag har det varit en "ladda inför" dag. Blev bjuden på fest igår, men kände att det inte skulle vara en så bra idé. Så jag tackade nej. Och tur som fan var väl det. Det räcker med allt annat jag har försökt att hinna med idag. Jag var först hos min syster och åt lunch. Pussade på mina små systerdöttrar och beklagade mig, som alltid, för min syster. Hon är faktiskt den enda, bortsett från mina kompisar, som jag kan säga allt till. Och då menar jag ALLT.

Efter det så åkte jag och solade på gymmet. Jag körde också ett styrkepass med papsi. Åkte hem, packade lite och åt middag. Och nu sitter jag här. Min väska är överfull och jag har fortfarande kvar saker som jag ska trycka i. Alltid samma jävla visa. Men jaja. Nu ska jag i
alla fall träffa mina flickor och säga hej då till dom för en veckas tid. Puss.

It all reminds me of you.

Piercingar. Obesvarade telefonsamtal. Hagaparken. Rulltrappan på HM. Kyssar.
Hallonbergen. Rosa handdukar. Lakritstuggummi. Svarta spetstrosor. Tårar.
Kaffe. Gamla stan. "I'm yours".  Buss 474.
Kullersten. Trasiga jeans. Ciggaretter.

Kryssning 16-17/6



Skriver från skärgårn.

Ikväll tar jag bussen hem till stan igen. Jag har haft en fin midsommar, trots att jag anser att det är en högtid som är jävligt överskattad. Jag åt i varje fall god mat hela dagen och drack gott, rött vin. Imorgon ska jag träna och sen packa hela dagen. Och klockan fyra på morgon därpå åker vi till Arlanda. Några timmar senare kommer vi sitta i bilen, påväg till Alicante, och min farbrors hus.

Jag längtar efter att få lämna Sverige en vecka. Och bara vara.

Något som gör mig väldigt glad.

HÄR!

Mina män är tillbaka. Med nytt material. Och snart kommer nya skivan. Fyfan <3

Hit och dit.

Åker till skärgårn med familjen över midsommar. Kommer antagligen hem på söndag igen.
Då har jag ungefär ett halvt dygn på mig att packa innan jag åker till Alicante, Spanien. Puss.

Hey sailor!


Såhär såg jag ut i ungefär 12 timmar i sträck igår. Full, dräggig och konstant hungrig.
Nåväl, vi överlevde i varje fall kryssningen och står nu äntligen på land igen. Great.

Fucking bullshit.

Det värsta jag vet är när folk snackar skit. Eller nej, det är när folk spelar falska genom att visa en sida av dem som inte stämmer. Som ex, när en person är jättetrevlig och snäll mot en varje gång man träffas. Men egentligen så tycker personen inte om dig. Eller, personen har åsikter om en som man inte vet om. Åsikter som göms bakom låsta dörrar. Och som sedan plötsligt visas. Inför alla. Och där står man, helt jävla dumförklarad. Sånt gör mig förbannad, ska ni veta. Riktigt jävla förbannad. Fuck alla jävla fasader, säg som det är. Tro mig, det klarar jag av. Som jag alltid säger: Jag kräver bara ärlighet. Inget annat.

Godnatt.

Dom tror dom vet men ingen vet vad vi vet.

Dom sa vår kärlek var dömd att dö
två vilsna själar som vi skulle aldrig
Finna nån ro
men ingen har känt hur du slår som jag har

Dom säger att du är kall som is men
ingen har sett hur du lyser och sprakar

När vi släcker och låser in oss och är nära

Skepp o hoj!

Imorgon, vid den här tiden, har jag tänkt att sitta och dricka öl. Jag och Sinika har redan bestämt sprituppdelningen. Och inga pojkar på rummet! Vi bor faktiskt fyra st i en hytt. Och
jag vill inte kliva in där vid fel tillfälle, om ni förstår vad jag menar. Jag vill åtminstonde försöka undvika det. Jag antar att ni förstår vad jag pratar om.

Ja, ni trodde rätt. Imorgon åker jag och brudarna på kryssning. May God be with us.

Godnatt.


Let him fly away.

Det är jobbigt att sakna någon som egentligen är så nära. Ett samtal bort. Eller ett sms. Eller bara ett litet jävla "hej" på MSN. Men jag vet att det är bäst såhär. Jag vet att jag gör rätt. Jag har gjort allt jag kunnat, och det går fortfarande inte. So, let it be. Jag gör det, trots att hela min kropp skriker att jag gör fel. Men nej. Det är min hjärna emot mitt hjärta den här gången.

Mot solarieöarna.

Det regnar ute. Jävla apa. Men vafan, nu går jag och solar. Tjafan.

My weekend.

Det är söndag. Helgen har sprungit iväg, som vanligt. Och jag har fått höra kommentaren
"fan va sliten du ser ut" hela helgen. Tack för den liksom. Det är väl inte mitt fel att onsdagens utgång tog hårt på mig. Jaja. I fredags var vi i varje fall på inflyttningsfest hos Johan aka "Stekarn". Jag satt större delen av kvällen på balkongen med Sinika, drack vin, åt chips och hade deep talk. Vi gick ganska tidigt, var helt iställda på att åka hem men hamnade istället hos Max. Där tittade vi på skräckfilm. Jag kom hem klockan 9 på morgonen, alltså samtidigt som min styvpappa satt och åt frukost. Åt lite och sov sedan typ hela dagen. Jag var så trött att jag vill dö. Men inte fan gav jag upp för det.

Så ja, självklart blev det fest igår igen. Men jag drack inget, var alldeles för sliten för det, utan fokuserade istället på att få lite love. Allt slutade med att jag och Jessica tittade på SATC
hos mig. Idag har jag tränat. Och lagat mat. Nothing more. Or less.

Sista dagen i tvåan.


Okej, det ser ut som att jag sover. Men jaja. Jag var trött imorse helt enkelt. Och ja, idag var det avslutning. Och min sista dag i tvåan. Vi hade frågesport, fick dumle och där tog det roliga slut. Jag grät nästan på vägen hem pga mina nya, fina men dock så onda skor som nästan dödade mina fötter. Men jag var fin. Och det var det viktigaste. Ikväll hoppas vi på fest.

This sucks.

Klockan är tjugo i två. Och jag kan inte sova. Fyfan va jag inte orkar.

I'm the worlds greatest.

Jag klarade spanskan. Gick nyss in på EDS för att få mitt IG bekräftat. Scrollade ner, läste och skrek nästan. Jag klarade av helveteskursen. Jag är BÄST! Okej, matten gick iofs åt helvete och jag måste göra en ny prövning i höst. Men det visste jag redan om. Så det är inte hela världen. Jag är bara så glad över spanskan att jag nästan skulle kunna gråta. Typ.


Alicante, baby.

Jag fick nyss 50 euro av pappa som "examenspresent". Jävligt komiskt eftersom jag varken tagit studenten eller examen. But however så var det väldigt passade. Vi åker ju till Spanien om mindre än två veckor. Det enda jobbiga är att vi måste mellanlanda i Madrid på ditvägen och i Barcelona på hemvägen. Men skitsamma. Det ska bli skönt att bada/sola/ta det lugnt i en vecka. Pappa har hyrt en bil därnere så vi kan åka whaaaaatever we like. Och just det, måste få med mig brorsan ut någon kväll också. För inte fan tänker jag åka till Spanien en vecka utan att festa alls.

Åhhhh, jag längtar!!!

Mina nya älsklingar.


Oh my god.

Herregud. Idag har jag sovit hela dan. Och då menar jag HELA dan. Jag fattar verkligen inte hur jag lyckas. Jag menar, jag kom fan hem vid två igår. Vilket var ovanligt tidigt. Och ändå så sover jag som en stock hela jävla dagen. Helt otroligt. Skitsamma, vi hade i varje fall kul igår.

My favourite couple.

Jag är en sån jävla sucker för sånt här. Men om ni bara visste hur mycket jag grät när det
gick på tv igår, eller om det var i måndags. Fyfan alltså. Det är så jävla fint att jag bara dör.

Btw så älskar jag Blair & Chuck.

To do.

- Raka benen jäääääävligt noga.
Inget jävla blod den här gången!
- Tvätta, föna och platta håret.
Kommer typ ta två timmar totalt. Seriöst.
- Titta på The Hills.
Samtidigt som jag fixar hårhelvetet. How to do?
- Äta något som kan kallas för middag.
Vill ha sushi!
- Välja något att ha på mig.
Ett ständigt problem i min vardag som alltid tar för mycket tid.
- Dividera om jag ska ha med mig paraply eller inte.
Problemet är då vart jag ska göra av skiten? Jag har världens minsta väska.

Sen så ska jag dra på mig klackarna och springa ut i natten. Eller ja, om man nu kan säga det när klockan är typ åtta. Skitsamma. Vi ska fira att vi har sommarlov. Dricka alkohol, dansa tills fötterna blöder och gärna konversera med lite vackra män. Vi ska fira in sommarhelvetet helt enkelt. Trots att jag inte får lov förens på fredag. Och trots att vädret är värre än någonsin.
Men jaja.

Jag är så jävla rädd för förändring.

Nu är skolan slut. Jag skrev mitt sista prov idag och jag hade min sista lektion i fredags.
Det är bara skolavslutningen som är kvar. Och den är på fredag. Min sista dag i tvåan.

Det här har varit det värsta skolåret i mitt liv. Utan tvekan. Visst, jag visste att tvåan skulle vara hemsk... Men såhär. Nej, det trodde jag aldrig. Ibland har jag bara velat slå huvudet i väggen och hoppa av gymnasiet. Och jag har inte ens toppbetyg. Jag har bara satsat på att klara av skiten. Och det har jag gjort. Mer eller mindre. Nu är det bara ett år kvar. Och ett sommarlov. Fyfan. Jag tackar gud för att jag inte går ut i år. För det finns inget som jag är så rädd för, som att sluta skolan. Det ska bli skönt, ja, men fyfan va rädd jag är. Att bli stor. Och skaffa jobb.

Som sagt, jag har ett år på mig att vänja mig vid tanken. Men först ska jag ha sommarlov :)


When love takes over.

Idag har jag slavat. Imorgon har jag prov. Men först ska jag sova. Godnatt.

"Say it and I'm yours"


You can't stop me now.

Imorgon ska jag som sagt jobba. Jag ska, med andra ord, sälja jordgubbar i typ tio timmar. Och jag kommer dö. För det första pga att jag alltid blir så rastlös. Och för det andra, eftersom inte en jävel kommer vilja köpa jordgubbsjävlar när det är dåligt väder. Som det antagligen kommer vara. Så, kom gärna och hälsa på mig. Jag börjar klockan tio. Och jag är i Vallentuna. Exakt vart har jag ingen aning om. Jaja. Ses där aaaaaight!


I'll get him hot, show him what I've got.

Idag sket jag i allt och sov hela dagen. Imorgon ska jag jobba. Jag ser inte fram emot det. Men jag behöver pengar. Så jag får fan bita ihop. Och på onsdag har jag prov i spanska. Jag kommer faila så jävla grovt. Även om min lärare tror på mig av någon jävla anledning. Well, tur att någon gör det i alla fall.

Jaja, sen händer faktiskt inte så mycket. Ska nog ut med tjejerna på onsdag. Jag har lite pengar som jag kan slösa och jag är partysugen. Trots att jag var ute i helgen och helgen innan det. Sen är det torsdag och efter det, fredag. Och pang, sommarlov. Helt otroligt.

One troublemaker and one heartbreaker.


Baby I'm a troublemaker, I heard that you're a heartbreaker
Baby I'm a troublemaker, I heard that you're a heartbreaker
Baby I'm a troublemaker, I heard that you're a heartbreaker

Just saying.

Idag har jag sovit ut, duschat, bakiskäkat trots att jag inte var bakis och ätit sjukt jävla mycket. Imorgon är det måndag ocjh jag är ångestfri. För jag har ingen skola. Bara betygssamtal. Och ett prov på onsdag. Men whatever. Och vi åker på kryssning om typ en vecka. Vi kommer ha kul, och antagligen dö. Men sånt får man räkna med.

And I need you, I'm sorry.


I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces

Girls night out.

Igår gick jag ut med Sinika. Det var snack om en annan fest, som de andra gick på, men jag vägrar gå till ett ställe där jag är ovälkommen. Det klarar jag mig hellre utan. Så vi gick ut. Drack nåra öl med killarna och sen drog vi vidare för att dansa.

Och mina vänner, om ni bara visste vilken karl jag träffade. 22 bast och från Halmstad. Han var nog det snyggaste jag sett på länge. Åh. Anyway, efter att vi dansat och träffat äckliga männniskor så fyllekäkade vi och sen var det dags att åka hem. Och jag blev nästan lite rörd när Nisse ringde mig på hemvägen. När jag sa att jag var tvungen att gå från tunnelbanan själv så sa han åt mig att lova att ringa om det skulle hända något. "Seriöst, om det kommer nån så hämtar jag mitt basebollträ och springer ut i kalsonger!" Haha. That is love, people.

I'm not that kind of girl.

Nej, nu skiter jag fan i allt. Ikväll ska jag dricka mig lycklig och problemfri. Hejhej!

Living for the night.

Ikväll är det antingen eller. Fest eller krogen. Don't know yet. Party hard ska jag i alla fall göra. Igår var det lugnt, jag fikade och tittade på film med brudarna. Jag var så sjukt jävla trött, sov typ ingenting i tordags, så det var ändå ingen idé att festa kände jag. I väntan på tuben hemåt träffade jag ett gäng 20åriga grabbar. De bjöd på vin och tyckte att jag hade snygga lår.

Och idag sov jag till halv två. Det var underbart.

Och jag minns varför jag föll för dig, varför jag alltid föll för dig.

Jag vågar inte titta på honom. Så istället stirrrar jag in i väggen. För vad som händer om jag möter hans blick, vet jag inte. "Grattis i efterskott". Jag ler för mig själv när han säger det. Att han kom ihåg. "Tack" säger jag. Och fortsätter att stirra in i väggen. "Kommer du ihåg när jag fyller år då?" Nu kan jag inte låta bli att titta på honom. Drar lite på munnen. Lite förolämpat. Självklart kommer jag ihåg det. Jag kastar ur mig ett datum och en månad, men kommer sen på att jag sagt fel med tio dagar.

Så jag ångrar mig. Han ler. Han ler så som han alltid gjort. Sådär att jag får ont i hjärtat.
"Du kom ihåg..." säger han och drar in mig i sin famn.

I forgot to say out loud how beautiful you really are to me.


No regrets.

Vet ni vad jag kom på? Maj har än så länge varit årets finaste månad.

30/5


I have to.

Jag vet vad jag måste göra
Klart det kommer göra ont men
Jag måste
För mitt eget bästa

I can't do this right now.

Kl ett inatt ringde min mobil. Det var en full kompis som inte hade någonstans att sova.
Fyfan vilken bra kompis jag är.


Fucking jävla english.

"Du har potentiell till ett MVG i den här kursen"

Åh, ja. Säg så till mig på sista lektionen. Jag kunde alltså fått ett MVG i Engelska B. Om jag ansträngt mig lite mer. Jag hade i och för sig aldrig orkat det. Men ändå. Det är irriterande.

As strong as you were, tender you go.


Happy to have you in my life.


Det är inte många som förstår. Många lyssnar, hjälper och stöttar.
Men det är inte många som förstår. Inte på riktigt. Men det gör du.
Tack.

Maybe it's time to walk away.

Imorgon ska vi på Malins mottagning. Och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. Som alltid. Jag oroar mig dock mer för allt jag har att göra i skolan. Det är två helvetesdagar kvar och jag måste överleva. Jag SKA överleva det här.

Boy, can you handle me?

Förresten, jag fick jobbet. Som jordgubbsförsäljare. Så jävla bra. Jag bryr mig inte ett skit om vad jag måste göra, bara jag får lite pengar. Annars så överlever jag nog inte sommaren.


"Jag älskar dig, men fan va vi håller på"

På bara några dagar så har hela min värld vänts upp och ner. Två gånger. Jag har fått ursäkten som jag väntat på i ett halvår, komplimanger som jag föralltid kan leva på och jag har fått bekräftelse. Bekräftelse på att han ångrade det han gjorde. Bekräftelsen på att det fortfarande finns känslor. Men trots hela den här solskenshistorian så finns det tveksamhet. Jag vet inte vad som händer, och jag vet inte vad som kommer hända. Men en sak vet jag.

Det är allt eller inget som gäller den här gången.


Can't wait.

Om precis tre veckor är jag i Alicante, Spanien. Enough said.

"Och jag vet, jag är hopplöst svår ibland"

Nu ska jag åka till mamma och ge hennes försenade morsdagpresent. Like the fact att jag skrev från "din hopplösa 18åring". Jag tror både hon och jag håller med om den saken.


Baby, we'll prove them wrong.


RSS 2.0