Näst sista dagen på året.


Allt är fixat. Middagen, festen, klänningen och sällskapet. Vi har till och med bokat en taxi i förväg. Årets nyårsafton kommer bli så jävla bra. Jag känner det på mig. Ikväll ska jag färga håret och imorgon ska jag sola. Sen är jag redo. Redo för party och redo för ett nytt år.

Jag saknar sommaren.


Min sista jävla utväg.

Jag har fortfarande inte fått mitt fucking nyårskjol från Style by stars. Jag mailade dem och fick svaret att dem kommer idag eller imorgon. Jag funderar hursomhelst på att skita i den och istället ha klänningen som jag köpte idag. Den var på rea och jag kunde bara inte låta bli. Den är tajt, leopardmönstrad och perfekt. Lite tacky kanske, men jag älskar den ändå.


You do that to all the girls. You know that I'm fragile.

You're an old school dude with the kick on your shoes,
You got groove in your hands, the way you spin those tunes,
I'm nothing but a sandcastle. Baby, don't blow me away

Don't fucking judge a book by it's cover.

Jag fick höra "Du är mycket djupare än du ser ut" igårkväll av en kille. Visst, det var menat som en komplimang. Men kom igen. För visst låter det fan inte bra när man tänker efter?


Sista helgen på året.


Det har varit en fin helg. Fredagen var mer eller mindre nykter, men inte mindre galen för det. Det var vi och grabbarna grus hemma hos mig. Allt slutade med att jag och två av killarna däckade, fullt påklädda, i min säng. Igår var vi i Råcksta och jag körde lugnt. Jag ägnade största delen av min kväll åt djupa samtal om kärlek och musik med diverse personer.

Och people, om tre dagar är det nyårsafton.

And damn it, this feels too right.

Vi hade julfirandet nummer tre idag. Hemma hos oss. My godness. Mina småkusiner var helt galna, vi fick knappt plats vid matbordet, jag var tvungen att agera servitris och jag fick komplimangen "fina tuttar" av min faster. Fy fan, jag dog nästan av garv. Och även om det var lite av ett mindre kaos, så var det mysigt. Och jag fick en balansboll av brorsan.

Jag älskar min familj.

Santa, won't you bring me the one I really need?

Herregud, jag har fått allt jag önskat mig. Typ. Orkar verkligen inte räkna upp allt. Men jag fick Calvin Klein trosor av pappa. Vill inte ens gissa vad dem kostade. Imorgon blir det ännu ett julfirande, med daddys family. Och på lördag är det fest.

Och ikväll blir det bio. Merry fucking Christmas. 

"Allting har förändrats, men jag känner likadant".

Jag känner hur hela blogghelvetet får mig att framstå som ett jävla deppvrak. Not good. Visst, jag har varit trött på en hel jävla del den senaste tiden, men tro inte att jag är ledsen. Jag är bara trött. Men sånt går över, tro mig. Ge mig bara lite julfirande med familj, julmat, julklappar och glögg så ska ni se att det blir bättre. Lite i varje fall. Och det är ju alltid något. 

  
Typ tre veckor sen.


It's so unusual.

Idag var jag hos frisören. Så nu är mitt underbara hår borta. Mitt fina, långa hår. Men jag hade ju inte klippt mig på typ ett halvår, så det behövdes. Efter frisörbesöket så köpte jag och Jessica julklappar. Vi sprang runt i stan bland alla andra stressade idioter. It was a fucking nightmare. Men nu är alla julklappar köpta och jag kan andas ut. I varje fall lite.

All over again.

Jag hatar mig själv ibland. Godnatt.

And time's running out as often it does.

Vi hade ju tänkt ha en lugn kväll. En kväll med egenlagad middag, Harry Potter och en påse godis. Men partyskadade som vi är så blev vi tillslut alldeles för rastlösa för att sitta hemma. Ett samtal och en timme senare satt vi på tuben mot festen. Sällskapet var som alltid trevligt, vi blev bjudna på skumpa och jag åkte hem med texten "Svinig som få" skriven på armen.


Vi på toaletten igårnatt.


Baby, I don't kiss and tell.

Jag var ju hos doktorn i fredags. Och jag blev nästan lite kär. Skitsamma att han var typ 30, han var ju fräsch. Anyway, han tog ett blodprov och gav mig svaret på varför jag varit ett stort jävla förkylningsoffer de senaste veckorna. Jag har haft körtelfeber. Utan att veta om det.

Eller "kyssjukan" som mamma så fint kallade det. Suck.


Chicks before dicks.

No party tonight. Vi ska laga middag och bara ta det lugnt, jag och twin.  


Vi firade vårt älskade, jävla jullov.

Jag drack Tequila för första gången igårkväll. Det säger väl nästan allt om vår kväll. För jävlar va packad jag blev. Och jag bara körde. Jag orkar inte tänka "Fan, jag kommer ångra mig imorgon om jag gör såhär". Jag släppte allt. Jag orkade inte bry mig. Och fan va kul jag hade.


What doesn't kill me, makes me stronger.


Ska titta på ett avsnitt av The Hills, sen måste jag sova. För även om vår avslutning inte börjar fören 11.30 imorgon så ska jag till vårdcentralen kl 09.00. Jag måste få reda på vad som är problemet med min hals. Den har cp:at sig i typ två veckor. However, just därför måste jag gå och lägga mig tidigt trots allt. Och det suger. Men whatever. Godnatt.

Jag vill egentligen inte, men jag måste.

Jag lyssnar fortfarande på låten som jag skrev om i förra inlägget. Den är så fin.

Jag har pratat med Jessica och sovit hela kvällen. Fattar fortfarande inte att vi slutar imorgon. Fucking jullov. Äntligen. Men vetskapen om att jag failat spanskan den här terminen drar ner mig. Fast det är inte bara spanskan som drar ner mig. Det finns mer. Men det skiten ska jag ta hand om. Lagom till det nya året ska jag ta hand om all skit som lurar där innanför pannbenet. Två veckor till är vad det handlar om. Sen blir det ett nytt år. Med nya möjligheter.

"I can't even convince myself"

Jag tror att jag är kär. I en låt med världens finaste text.

En och en halv jävla poäng.

Prov i litteraturhistoria: 43,5 av 50
25=G
35=VG
45=MVG

JAG DÖR. En och en halv poäng är vad som skiljer. Annars hade jag fått MVG. Seriöst, jag orkar inte. Visst, jag är nöjd men när det är sådär jävla lite så blir man ju bara irriterad.

Disappointment is not an option this time.


Jag längtar tills ni kommer hit nästa år. Ni måste. MÅSTE. Ni förstår väl det? Jag orkar inte vänta längre. Och jag orkar inte bli besviken en andra gång. För det klarar jag inte av.

En konsert. Det är det enda jag begär. Godnatt.

See all the lovers walk hand in hand in the park.

Jag har märkt en sak de senaste dagarna. Alla jävla par. Är det bara jag eller är dem helt plötsligt vart man än går? Dem är överfuckingallt! Jag orkar inte ens titta på idioterna. De pussas, fnittrar och är sjukt jävla irriterande. Jag vet att allt handlar om att jag är avundsjuk.

But they're rubbing it all over my face. Och jag orkar inte.

Ni är det finaste jag har.


Tack för att du alltid ställer upp. Som idag, när jag verkligen behövde det.


Tack för att du alltid lyssnar på mig och mina löjliga, jävla problem.

Godnatt.

Det allra finaste gör alltid mest ont.

Den är så fin att det gör ont i mig. Och det värsta är att det är världens vackraste Robert Pattionson som spelar. Det är han som spelar på det där förbannade jävla pianot.

Aj, mitt hjärta.


Opposites do attract.

Det är bara två skoldagar kvar nu. Sen är det jullov. Det känns så jävla lättande. För jag får sova, festa och träffa kompisarna hur mycket jag vill. I timmar och dagar om jag vill. Men jag måste också hinna med att göra en hel del. Som att gå till frisören, be mamma färga mitt hår, köpa de sista julklapparna, och... ställa det där ultimatumet som jag varit så rädd för.

You got me all, twisted and confused.


Didn't anyone tell you, you're supposed to break my heart?

Radiohead - Creep

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special

Min söta, söta nyårskjol.


Jag är så jävla dålig på att bestämma mig. Men nu är det klart. Jag har äntligen beställt den. Och vet ni? Jag sket i den rosa. Min nya älskling är klarblå. Och alldeles, alldeles underbar.

Chasing down every temporary high to satisfy myself.


I'm just a fool who's willing to sit around, and wait for you.

Jag har redovisning i Naturkunskap B imorgon. Jag har försökt att plugga. Jag har försökt att förbereda mig. Men det går inte. Jag orkar inte. Istället har jag lyssnat på musik, analyserat och tänkt alldeles för mycket. Precis som alltid när mitt korkade jävla hjärta får bestämma.

Nu ska jag sova. Åt helvete med redovisningen. Godnatt.

Ingen ser och ingen vet, hur du lyser och hur du fångar.


"You've got brown eyes like no one else".


Jag har alltid haft en slags dragning till bruna ögon. Djupt kastanjebruna ögon. Så jäkla vackert. Och jag har varit så avundsjuk. Jag med mina klarblåa ögon. Jag är nöjd med dem, tro inget annat, men jag har alltid velat pröva på bruna linser. Men jag har aldrig kommit till skott. Därför blev jag såklart overjoyed när jag hittade den här skiten.  

They don't know 'bout me and you.

 
Igår var det luciamiddag hemma hos en av mina finaste vänner. Det var röda naglar, luciaglitter, skratt och julmusik. Middagen var trevlig och jag hade bestämt mig för att senare också supa bort mina sorger. And I sure did. Vi hittade fest och bangade självklart inte. Jag lyckades dessutom tappa min mobil i golvet och mobilskalhelvetet åkte in under kylskåpet. Att sedan ligga på ett köksgolv, full som en kastrull och försöka få ut skiten med en stekspade är inte det lättaste. Men Carro lyckades och blev kvällens hjälte, i varje fall i mina ögon.

Kvällen slutade med skratt/sång och jag kände att det var precis det jag behövde.

Fem saker som jag önskar mig i julklapp.

1. De sista böckerna i Georgia Nicholson serien. BÄST.
2. Jennifer Lopez parfym Deseo.
3. Tokio Hotel - "Caught on camera" DVD.
4. Lasse Lindhs album "Pool".
5. Biljett till Katy Perry på Nalen i februari.

  

Holy motherfucker, jag dör.

Det krävdes 20 minuters väntan i telefonkön och ca 2080 kronor.
Men till slut kom jag fram. Och nu är det klart. Helt jävla otroligt.


VI HAR FYRA FUCKING BILJETTER TILL COLDPLAY! FATTAR NI?!

With lips like morphine, to knock me out.


"I'll wrap you in my arms"

Att jag älskar Twiligt har jag redan berättat. Och att jag är kär i Robert Pattinson vet ni väl också. Igår hittade jag ännu en sak att älska med filmen och mannen. Hans jävla låt. 

Låtjäveln gör så att jag är snudd på att gråta varje gång. Speciellt i sista höjningen. När han sjunger "I'll wrap you in my arms" och rösten skär sig lite. Då vill man bara dö. Så jävla heartbreaking. Och så vackert. Jag orkar verkligen inte med vackra människor som kan sjunga. Det blir liksom för mycket att ta in för min lilla hjärna på en och samma gång.

"But you are not a boy, so you can't understand"

Jag hörde den här remixen någonstans och insåg att den fan är bättre än orginalet.
Lyssna på refrängen, när R.Kelly sjunger. Det är så bra att jag nästan får gåshud.

He's staring at me, I'm sitting wondering what he's thinking.

I somras var det nära att jag bara la mig ner och grät när jag insåg att jag inte kunde gå på någon av de två Coldplay konserterna i september. Fina, vackra Coldplay. Idag fick jag en ny chans. Det är bestämt att de kommer hit nästa sommar. Och jag SKA ha en biljett. 

Något annat som gör mig glad är den här helgen. Det är ju lucia. På fredag ska jag till min systerdotters dagis och titta på deras luciatåg. Och på lördag blir det lussemiddag. Slutligen så hoppas jag att ett stort frågetecken ska suddas ut. Så jag kan andas igen.

Jag gräver min egen grav.

Vi fick telefonräkningen idag. Not so funny, kan jag berätta för er. Mamma hade ungefär samma min som när hon hittade mitt ciggpaket. Jag vet inte hur jag lyckas, men jag har i varje fall slösat 200 spänn på ETT telefonsamtal. Ett löjligt jävla samtal. Fattar ni?

Hur lyckas man med detta, kanske ni undrar?
Det som behövs är två timmar och ett mobilsamtal.

Jag börjar tröttna på den här skiten.

Jag låg som en död säl i min säng igårkväll. På något jävla sätt så lyckades jag få feber för andra gången på tio dagar. Nu är jag feberfri, men jag har fortfarande inte kommit från att tro att det är någon som vill jävlas med mig. För jag har  verkligen inte tid att vara hemma. Att ligga i sängen, zappa mellan Oprah och Ellen och dricka te är något jag kan göra på jullovet.

One hell of a weekend.

Fredag: Sushimiddag med tjejerna. Boysen kom senare på chillkväll.
Lördag: Middag med Jessica. Krök i Råcksta. Efterfest på Gärdet.
Söndag: Sovmorgon och sen plugg hela jävla dagen. Bokstavligen.


Bill fucking Kaulitz.

 
Trots att jag har tankarna någon helt annanstans.
Trots att jag inte orkar lika mycket längre.
Trots allt detta, så överglänser han varenda jävel.
Världens vackraste.

Just hoping for my love to come around.

Everytime you messed with my head,
all the things you did and you said
See my scars, spell out your name and
you're paralzing me


So what the hell do we do now?

Det är torsdag, jag måste plugga och ikväll ska jag träffa brudarna.
Och jag har hittat en ny låt som jag älskar. Den är julig och mysig.

I'm not in control, so let me go.


Idag är det tre veckor kvar till julafton. Och fyra jävla veckor till nyårsafton. Jag börjar känna mig lite smått stressad. För tror ni att jag har några jävla kläder eller att jag fixat några julklappar? God no. Som med allt annat så är jag ute i sista jävla minuten. Okej, jag har tid på mig men jag vet ju hur det kommer att sluta. Herregud, att göra allt så jävla sent som möjligt är typ mitt motto. Men vet ni vad? Det brukar lösa sig ändå. Oftast. Trots att jag nästan alltid fuckar till det. Och jag hoppas det gäller ALLT för en gångs skull. För det skulle verkligen behövas just nu.

Och gärna redan nu i helgen. Godnatt.


You'e my heroine.

Jag knarkar Strepsils för tillfället. Min hals måste bli bra igen. DEN MÅSTE.
För jag orkar inte med den här skiten längre. Jag låter ju fan som en man.

Det lutar åt den första, men fan, jag vet inte.

Jag har ett problem. Ett nyårsoutfit problem. Jag vet exakt hur jag ska se ut. Frågan är vilken, av de två rosa kjolarna som jag har hittat, som jag ska köpa. Första altenativet är den här. Den är perfekt, men jag måste köpa den på nätet och i såfall i en storlek större än vad jag har. Så det är inte säkert att den passar. Det andra altenativet är den här. Den är från Topshop, jag tittade på den idag och den är lika fin i verkligheten. Men den är 150 spänn kr dyrare.

Herregud vilket beslutsångest jag får.

Jag försöker vara glad.


You're fucking with my brain.


Jag tappar bort mig själv när jag har för mycket att tänka på och för mycket plugg att göra. Då är det bra att träffa en kompis och bara ta en kaffe. Så imorgon ska jag träffa finaste Jessica.

Puss. Och godnatt.

Santa, I've been a very good girl this year.

Under middagen pratade pappa om en eventuell resa till Spanien i sommar. Det har vi pratat om länge. Allt hänger på om vi får låna min farbrors hus eller inte. God almighty, det måste bli av. Och det är inte heller helt jävla omöjligt att det blir två resor till England i vår.

SNÄLLA GUD?!

Vem vill inte panta burkar till den här låten?

Är det bara jag eller är det här den bästa reklamen någonsin?
Låten är så jävla mysig och tjejen vid 00:15 sjunger så fint.


I don't wanna dream about, all the things that never were.

Ikväll blev jag utbjuden på spansk resturang av min kära papi. Det var verkligen skitgott. Och jag kände att jag behövde det. Här hemma kvävs jag nästan hjäl av all ångest över skolan. Och mina egna idiotiska tankar, som jag aldrig blir av med. Dem är som en jävla virus. Det är fucking jävla omöjligt att bli av med dem. Dem sitter där och hånler. Och gapskrattar åt mig.


"We never stop shouting - we return to the origin"

Jag vet inte vad jag ska säga mer än att den är bland det snyggaste jag någonsin har sett.
Det är ju precis en sån tatuering som jag vill göra. Fast lite längre ner, ner mot höften.
Och om personen på bilden är den jag tror att det är så dör jag. Jag lägger mig ner och dör.

"Hello, I miss you quite terribly"


Hold on to myself and don't look back.

Jag har knarkat den här hela kvällen. Så sjukt jävla bra. Fan, nu måste jag sova.
Snälla, döda mig. Jag längtar redan till nästa helg. Så typiskt. Och så onödigt.

Godnatt.

RSS 2.0