Games we play, and hearts we break.

Helt jävla död. Idag har jag jobbat 10-19 och när jag väl kom hem ville jag bara sova. Pappade lagade thailändskt till middag, pad thai, vilken var skitgott. Efteråt tog jag en
dusch och nu tittar jag på Big brother. 

Imorgon blir det jobb igen. Puss.

So I surrender to every word you whisper.

You got that something
That keeps me so off balance 
Baby you're a challenge
Let's explore your talent 

Cause it's a beautiful night, we're looking for something dumb to do.

Igår blev det som sagt en lugn kväll, var först hos Jessica och tittade på Aristocats. Vet ingenting bätttre än Disneyfilmer. Vi skrattade fan halvt ihjäl oss till alla konstiga repliker. Åkte hem till klockan två och somnade med det vanliga sovsällskapet. Idag har jag inte gjort så mycket mer än att ha fikat med pappa, och även ordnat nytt mobilabonnemang samt mobil. Får min lilla älskling om två veckor. Det ska bli så jävla skönt att ha en normal mobil som inte stänger av sig själv utan förvarning.

Imorgon är det måndag och då blir det jobb hela dagen. Puss.

I won't stop baby, won't stop baby.

Igår blev ju som det blev, haha. Att jag började sippa vin för mig själv vid halv åtta kanske inte var så bra trots allt. Jessica gjorde iallafall mig sällskap vid åtta och framåt halv tio anlände vi hemma hos Sebbe som firade att han fyller 21 år nästa vecka. I den lilla ettan väntade både våra brudar och våra pojkar. Drack vin och skrattade fram till halv tolv då det var dags att dra ut. Vi tjejer mötte upp Rebecca och company på NU! där det var fullt drag och för en gångs skull, lite R&B. Men trots det så drack jag bara ett glas vatten och vi gick faktiskt hem inom loppet av en timme, för jag mådde fan inte bra. Hade druckit nog redan så det var nog bäst. Köpte mat på donken, hade en helvetiskt huvudvärk och kom till slut hem framåt kl två. Efter en rad godnattsms så somnade jag som en stock. 

Idag har jag jobbat åtta timmar, och därför ska jag ta det lugnt ikväll. Puss.

Baby, we're on the floor.

Ikväll ska vi hinna med två födelsedagsfirande, det börjar med förkrök hemma hos Sebbe och sedan möter vi upp alla på NU. Rebecca ska nämligen fira sin födelsedag där ikväll. Innan dess ska jag hinna med att gå till systemet, äta middag, duscha och göra mig i ordning.

Måste stressa iväg nu. Trevlig kväll! Puss.

Don’t fight the feeling.


Put your hands up, if you feel me
Shout a little bit louder

Strong.


With all my heart.

Det är inte mycket, bortsett från jobbet, som får mig att gå upp klockan åtta på morgonen. Men när min syster ringer mig för att be mig om en sak så ställer jag självklart upp. Så idag har jag hållt henne i handen medans hon varit på ultraljud.  Bebisen var världens minsta, men nog såg jag den. Längtar tills augusti när den lilla grisen kommer. Efteråt gick vi för att fika, och efter det så tog jag bussen hem. Ikväll ska jag mysa med Bella.


Puss.

Darling, I'm on my way.

Idag har jag fikat med Isabelle, träffar Jessica en snabbis och shoppat jeans för 50 kr. Sånt jävla kap. Fick med mig trosor och ett läppglans också, men sen sa det stopp. Tack gud för att lönen kommer på fredag säger jag bara, haha. Påtal om bra saker så tror jag fan att min pappa är världens bästa. Eftersom resan till Italien sket sig för min del, så bokade han en annan resa för han och mig idag. Som en liten kompensation. Så om tre veckor åker vi till Faro i Portugal.

Min fina pappa <3

I will never say never, no.


"Jag vet att hon är söt, men håll tillbaka"

Idag har jag ägnat mig åt en långfika med tjejerna på Kungsholmen. Blev kaffe, fika och
skitsnack fram till klockan sex. Rörde mig hemåt och åt thaimat med pappa. Skön dag.

Puss.

I know it's not much, but it's the best I can do.

Bra dag på jobbet, dålig dag i övrigt. Jobbade ca 10-16.15 och då fick jag ändå gå 45 minuter tidigare. Utöver det så fick jag idag reda på att jag inte kan följa med min familj till Italien i maj. Jag är nämligen på kurs med mitt jobb då. Och den kursen har varit bokat i flera månader. Blir så jävla förbannad. Men trots det så är pappa snäll nog att kompensera med en annan resa nu i mars. Tror det blir så att vi åker till min farbror i England. Och det bjuder pappa på. Dessutom så börjar jag typ bli förkyld, men fick passande nog ledigt från jobbet imorgon.
Måste bli frisk till helgen då det blir tre olika (!!) födelsedagsfiranden.

Nu ska jag dricka c-vitamin och sedan sova. Vägrar bli sjuk. Puss.

It's louder than words.

Ikväll har jag tagit ett bad, pratat med mina finaste och fått världens chock när jag satt
framför tvn. Fick nämligen syn på min kära Nicky, som sjukt nog är en av deltagarna
i Big Brother. Ibland är världen fan för liten för att vara sann.

Godnatt.

You're alright but I'm here, darling, to enjoy the party.

I fredags var vi ute och igår blev det hederlig gammal lokalfest. Tone fyller nämligen år nästa vecka så hon bjöd över oss på lite tårta och trevligt sällskap. Med en Explorer i väskan och lite shots så gick kvällen som den gick. Men det var länge sedan jag skrattade så mycket. Vi var inte särskilt många, men jag hade hur kul som helst. Var inte hemma förens halv fem, fråga mig inte varför. Jag var asjobbig och ringde till ungefär alla jag kände på vägen hem, var dock bara Elof som var pigg nog att prata med mig.



Nu ska jag ringa och prata med min babe. Puss.

Baby, we're running out of time.

Var tvungen att jobba över som fan, var alltså på jobbet 11-19. Nu vill jag ingenting annat än att sova men det har jag inte tid med. Blir en snabb dusch och sedan måste jag göra mig snygg. Ikväll är det nämligen 20årsfest för Tone. Att jag vaknade klockan sju imorse tar vi ingen hänsyn till, haha. Jävlar va jag behöver alkohol för att överleva den här kvällen.

Utöver det så vill jag bara pussa på alla fina människor som finns. Har aldrig uppskattat till mig helt okända människor så mycket som igår. Jag antar att en gråtfärdig brud som blöder i ansiktet (dock ytterst lite) drar åt sig uppmärksamhet, haha. Allt ifrån en bekant som satt och baddade mitt öga, till en okänd kille som tog min hand såfort han fick syn på mig och frågade vad som hade hänt. 

Puss.

Such a killer.

Alkohol och oförtjädda slag i ansiktet är ingen vidare bra blandning. Tack till alla söta
personer på Laroy som hjälpte mig. Är fortfarande lite svullen men det går över.


Godnatt.

It's fatal.

Har varit vaken sen klockan sju. Har solat, handlat och till och med hunnit äta lunch. Jag förstår ingenting. Jag som brukar sova som en gris vid den här tiden, haha. Men det är väl skönt att ta vara på dagen antar jag. Nu ska jag strax ta ett bad. Ikväll blir det utgång med mina fina tjejer, trots att jag ska upp klockan nio och jobba imorgon.

Puss.

Beat heart.

Idag har jag haft världens längsta dag. Träffade först världens bästa Bella, vi åt lunch i stan.
Jag fick min försenade födelsedagspresent av henne. Det var ett sånt där halsband i silver
med mitt namn, som Carrie i SATC har. Så himla, himla fint. Efter det så gick vi på bio, det
blev "Himlen är oskyldigt blå". Den var annorlunda, men väldigt bra. Efter filmen så träffade
jag Sinika för att ta en kvällsöl. Vi tog igen lite förlorad tid och pratade i några timmar.

Imorgon blir det utgång med brudarna. Puss.

And so it is, just like you said it would be.

Idag har jag varit på 2årsfirande hos min syster, lilla Livia fyllde nämligen år. Det var så himla underbart att se henne helt lyrisk över hon fick äta av den stora tårtan som Emilia gjort. Jag hade köpt jättesöta kläder och hårspännen till henne. Lilla tjockkorven. När jag kom hem så satte jag mig faktiskt och beställde ett blommogram till min mamma. Inte av någon speciell anledning mer än att hon är febersjuk, och behöver muntras upp lite. Och självklart också för att jag älskar henne.

Puss.

Baby, I like the sense of you.

Kom nyss hem från jobbet. Idag fick vi äntligen nya arbetskläder. Färgen är allt annat än snygg. Fick trots det höra att min chef sagt "Tjejerna ser ju förjävliga ut i de nya kläderna, alla förutom Mira". Så det var ju alltid något, haha. Plus att dom sitter mycket bättre än dom förra. Var i alla fall helt död när jag slutade eftersom jag inte hade ätit något sedan kl två. Så jag tröck i mig hur mycket mat som helst när jag väl fick sluta.

Nu ska jag strax hoppa i duschen. Puss.

So I swallow the fear.




I've done all I can think of
Chased down all my demons
I've seen you do the same

Got poinson on my mind.


Fick världens finaste tavla av Elin och Sinika på min födelsedag. Full av bilder och roliga citat. Som till exempel "Tuttar är bra, även på tanter!". Sånt piggade upp mig trots all åldersnojja.

Idag har jag shoppat, även det piggade upp mig. Puss.

Born this way.

Igår blev jag firad av min fina släkt, fick presenter och blommor. Idag skulle jag ätit lunch med Jessica, men det bler inte av eftersom hon ligger hemma och är sjuk. Vad det utöver det är för dag idag totalignorerar jag, haha. Jag tänker vara glad ändå och tänka på min fredag som blev världens bästa med mina finaste. Skratt, pussar och dans.

Puss.

Och varje gång du möter min blick.

För första gången på nära håll
stod vi som frusna mot varandra
Och mina händer rörde aldrig din hud
men jag vet att du kände

Birthdaygirl.

Åh vilken underbar fredag jag hade. Första delen var dock endast stressad då jag skulle hinna med ungefär fem hundra saker. Solade, var på systemet (för första gången!), var på banken, hämtade tårtan, handlade lite annat osv. Vid klockan sex så kom min syster och systerdotter över på middag. Jörgen och Livia kunde inte komma pga deras bil var insnöad. Åt trerätters, drack gott vitt vin och hade det jättetrevligt. Framåt halv nio så började mina brudar ramla in. Iförd min paljettklänning och partyhatt var jag redo för kvällen. Med tiden så kom mer och mer folk, vi var helt sjukt många på slutet. Hade tänkt att vi skulle bli ca 15 stycken men vi var snarare uppåt 30. Alla var inte bjudna, men det gjorde inget.

Åt tårta, fick presenter i form av sprit och presentkort på systemet, pussades och bjöd alla på hotshots. Var så glad över att alla mina fina var med och kunde fira mig. Framåt elva var jag tvungen att få ut alla, då var det dags att dra vidare. Majoriteten av oss hamnade på Oxid, där jag knappt blev insläppt. För om det var något jag var igår, så var det full. Var helt jävla galet full, och det blev bara värre. Var inte hemma fören kl fem efter att ha sovit i väntan på en buss som aldrig kom, vilket istället blev taxi. Somnade till slut i samma gamla, vanliga famn. 

Idag har jag städat, bakiskäkat och velat dö pga bakfyllan. Puss.

And when you get close to it, I'm gonna make tonight a show.


20 år.


Min födelsedag har varit ovanligt vanlig. Har inte gjort så mycket mer än haft en vanlig dag
på jobbet. Men det beror såklart på att själva firandet blir imorgon samt på söndag. Men jag
har trots det, fått otroligt många fina grattis via sms samt Facebook. Av alltifrån släkt, gamla
klasskamrater och världens finaste vänner. Min mamma var dessutom världens sötaste som
ringde precis efter tolvslaget inatt och sjöng för mig. Det var bara det jag tänkte säga.

Puss.

It's okey, just follow me home.

Idag har jag ätit lunch på Boullan med Jessica och Isabelle, det var mysigt. Utöver det så har jag inte gjort så mycket, har bara tagit igen lite sömn. Imorgon blir det jobb, spelar tydligen ingen roll om man fyller år eller inte, och min fredag är proppfylld. Måste hinna med att packa alla saker från pappa, sola, gå på systemet, hämta tårtan, fixa lägenheten och göra mig iordning. Och allt detta innan klockan sex. Då blir det familjemiddag och sedan kör kvällen igång på riktigt.

Det är en skräckblandad lycka jag känner inför imorgon. Puss.

You've got brown eyes like no one else.


He never really saw me
or waited when we were hooking up
yeah, he'd a never last

Only hours to go.

Två dagar kvar som tonåring. Helt sjukt. Nu måste jag gå till jobbet, puss.

Giving it your all when you're dancing on me.

30 min gruppträning och sedan 8 km på cykel. Jag är fan grym, när jag väl vill.

"I don't mean to be rude, but tonight I'm fucking you"

Efter att ha slängt i mig en kopp kaffe samt en macka imorse så gick jag mot jobbet,
och jobbade 10.00-16.30. Imorgon jobbar jag kort pass, men är lite nervös trots det.
Ska verifieras som handledare nämligen. Men det ska nog gå bra.



Nu åker jag till gymmet. Puss.

Still got the rush when I'm alone.

Det är söndag, och därav är helgen slut. Min helg började med jobb, och sedan middag tillsammans med Jessica hos mig. Därefter färgade vi mitt hår och gjorde oss i ordning. Framåt elva anlände vi i Alvik hos Dannes polare. Där blev det skratt, lite väl mycket dricka och chat roulette. Det var en jävligt rolig kväll som slutade med att jag kom hem vid fyra. Jobbade 11-15 igår och sedan bar det av igen. Mötte Isabelles på hennes jobb för några glas vin, sedan drog vi till Spybar. Åkte hem tillsammans med Niclas och idag har jag tagit igen mig. 

Imorgon blir det jobb. Och på torsdag fyller jag 20 jävla år. Puss.

Baby.

Kom på att jag helt glömt bort att nämna att min fina syster väntar sitt tredje barn.
Jag är så himla glad för hennes samt min svågers skull. Älskar dom så mycket.

<3

No words.


Tell me how you want it.

Har sovit katastrofalt dåligt i veckan. Jag skyller på mina dåliga rutiner. Imorgon samt lördag blir det i alla fall jobb. Ska även äta middag med min fru samt hänga med Danne och hans grabbar på kvällen. Mest som research inför min födelsedag. Men även som en anledning för att få dricka lite, haha. Utöver det så blir helgen lugn. 

Puss.

No.

If only you knew what I've been through,

you would know I'm not helpless without you


And I never told you til just now.

Idag har jag ätit som ett djur och nästan shoppat ihjäl mig. Var i stan med Jessica och Isabelle, vi hann med en fika och jag hann även som sagt handla hur mycket som helst. Kom hem med bland annat dekorationer inför min födelsedag, hörlurar, hår/nagel-piller, hårfärg, strumpbyxor m.m. Jag har unnat mig mycket idag och därmed räcker det för den här veckan. Ska försöka komma iväg till gymmet imorgon, samt solariet. Måste hålla mig fin och fräsch. 

Godnatt.

You won't stop until your victims crawl.

Det är kul att precis tio dagar innan ens födelsedag, samt stora födelsedagsfirande, så
skiter sig allt. Men det kommer lösa sig. Jag har både en plan A och B. Det kommer bli
fet jävla fest hur vi än gör. Men det är fortfarande irriterande att det blev såhär.

Godnatt.

RSS 2.0