I'll bring him down, bring him down.

Det blev en trevlig midsommarafton, trots allt. Efter tio timmars jobb så skuttade jag hem, bytte om och sprang iväg igen. Köpte med mig en bukett blommor till värdparet och firade även till det med några öl. Åkte till Spånga, där min syster och hennes familj firade midsommar med sina vänner. Blev medbjuden i sista sekund, men det var hur trevligt som helst. Vi åt massor av god mat, skrattade och jag hann även med att pussa på mina små sötnosar. Livias min när hon fick syn på mig var oslagbar, "Miiiiijaaaa!". Var tvungen att åka hem redan vid halv tio men det var helt okej. Behövde ändå sova. Fick dessutom en rad onyktra sms som var helt otroligt roliga att läsa idag, dagen efter.

Nu är det bara en jobbdag kvar, sen har jag semester. Puss.

"Och baby, det är så förnedrande"


Så jävla bra.

Baby, we both screwed it up.


You're gonna wish you never had met me.

Imorgon börjar helvetet. Min jobbhelg, medans varenda jävel jag känner är lediga och därav bortresta. Jag jobbar tors-sön och jag ljuger inte när jag säger att ALLA jag känner åker bort. Jag kommer varken fira midsommar och minst av allt, njuta av någon jävla ledighet. Kommer vara en sån jävla bitterfitta från och med imorgon, om jag känner mig själv rätt.

Min enda lycka är att vi åker till Borlänge på måndag. Puss.

And baby, everything that I have is yours.

Tycker det är så roligt att det verkar som om alla upptäckt den här låten nu. Som jag redan
har lyssnat på i ca två månader. Men det är ju inte så konstigt, den är ju världens finaste.


Same old, brand new.

Jobbar som vanligt ihjäl mig. Har jobbat hela helgen, medans alla andra festat och haft sig. Igår när jag kom hem från jobbet släpade jag mig faktiskt till gymmet. Efter lite tjat från min kära brors sida. Så vi hoppade in i bilen, åkte till gymmet och körde ett hemskt armpass. Om ni bara visste hur mör jag är i kroppen idag. Efter det åkte vi hem, duschade och tog några öl på balkongen i solen. Efter det skulle han iväg på 30årsfest och jag åkte till stan för att möta Isabelle en stund. Vi tog en drink på Fridays och hann bestämma att vi ska på gayklubb imorgon, innan hon var tvungen att springa till jobbet. Själv åkte jag hem, tittade på en film
och stendäckade.


Längtar ihjäl mig till P&L, en vecka kvar imorgon. Puss.

And it's my turn and I'm running out, the day got me feeling alive.

Hade en underbar dag igår. Började min dag med att följa med Bella och Jessica till Ängskolans skolavslutning. Åh så fint det var. Kändes som det var igår vi själva slutade nian och fick ta emot rosor från sexåringarna. Och i verkligheten är det över fyra år sedan, helt sjukt. Så där stod vi, fyra år äldre men inte mindre rörda för det. Allt medans dem som skulle sluta nian grät i floder. Efteråt så gick vi mot Sumpan, åt lunch på Foodcourt och sedan åkte
vi mot staden. Kom hem med en vit kavaj, som jag letat efter så jävla mycket, och ytterligare en långklänning. Sov ett par timmar innan det var dags att äta igen, och fixa mig.

Drog på mig min nya tajta kjol och mina favoritklackar. Åkte till Sogni med Jessica, hann med några drinkar innan Sofia och Lexie mötte upp oss. Gick mot Oxid, hälsade på Danne och andra kända ansikten. Men när de andra skulle vidare till Laroy var vi inte sena att hänga på. Och fan, jag har saknat Laroy. Hade en riktigt bra kväll med nya bekantskaper, shots och massor av dans. Lite pussar hann jag med också.


Idag har jag min andra lediga dag, och som jag ska njuta. Puss.

They say that good things takes time.

Igår och idag har jag gått runt med fruktansvärd mensvärk. Hatar att jag alltid får så
jävla ont. Tur att det finns smärtstillande. Och förresten, en dag kvar tills jag är ledig!


Avslutar med en bild på de finaste jag vet. Puss.

There's a fire starting in my heart.

Medans alla andra lever livet kan mitt eget liv liknas med en pensionärs. Mina vänner går ut och dansar. Söta pojkar smsar och frågar efter mig. Allt detta medans jag går och lägger mig klockan halv tio. Går upp klockan 05.00, går till jobbet, sliter ihjäl mig och går hem igen. Äter, sover och sedan är det samma sak igen. Vardag som helg. Jag vet att jag klagar, men ibland suger det att behöva vara vuxen. Att ta ansvar. Att göra som man ska. Inte som man vill.

Men på onsdag, då är jag äntligen ledig. Och det ska självklart firas. Har först planerat
att äta middag med Bella och efter det, gå ut för att dansa natten lång. Puss.

Summerlove.

Iförd min nya långklänning och solglasögon åker jag nu till Sommar! för att
spendera min kväll med mina fina vänner. Och några glas vin, kanske. 

Börjar trots allt klockan sex imorgon. Puss.

Working my ass off without no one noticing.

Om det fortsätter såhär så säger jag upp mig efter sommaren.

Godnatt.

And tonight, let's enjoy life.

Igårkväll träffade jag mina brudar på Smaka på Stockholm i Kungsan. Tog några cider innan jag och Jessica vandrade vidare till Gaudi. Och herregud. Det var fullt av folk och hur mycket killar som helst. Och som väntat, när man endast är två tjejer som går ut så får man uppmärksamhet. Min gamla bartender slängde långa blickar, vakten kom fram för att "snacka lite", och en kille som vi började prata med lutade sig plötsligt emot mig och viskade "Du är fett söt". Vilket han också var, dessutom. 

Kom hem vid halv fem imorse och nu vill jag dö. Puss.

I want your whiskey mouth, all over my blonde self.

Igår var det först nio timmars kaos på jobbet. Folk skrek, jävlades och hade sig. En helt vanlig fredag alltså. När jag slutade vid halv elva sprang jag hem, prioroterade då dusch istället för mat. Något som lite senare skulle ge konsekvenser. Fick skjuts till stan av brorsan vid halv tolv, mötte upp tjejerna i Östermalstorg och gick mot Pure i samlad trupp. Och vilken fucking kväll. Det var länge sedan jag dansade så mycket, blev bjuden på så mycket skumpa och haft så kul. Vid stängning var det kaos nog och dags att åka hemåt. I protest mot mina höga klackar så gick jag barfota hem genom natten. Störst, bäst och vackrast enligt mig själv.
Och med min bebe i telefonluren.


Idag blir det lite extrajobb, och sedan antagligen fest igen. Puss.

Love is just a history that they may prove.



I won't cry for you 
I won't crucify the things you do 
When you're gone, I'll still be bloody Mary


No, I won't cry for you and the things you do.

Igår tog mitt hjärta som sagt studenten. Hon var så glad. Precis som vi. Därefter åkte jag med Malin och Jonas till stan i jakt på en present. Åt lunch och hittade till slut något värt att köpa. Åkte hem till Jessica på mottagning, åt mat och myste. Sprang sedan förbi hemma hos Viktoria och hennes mottagning en stund, innan jag följde med gänget ut. Vi drog till Sommar för att dricka vin och fira. Och idag har jag haft världens mysigaste dag med min familj.


Ikväll ska jag titta på tv och ta det lugnt, imorgon väntar jobbet. Puss.

RSS 2.0