Happy birthday Hagen.

Idag vaknade jag av att mamma la min systerdotter bredvid mig i sängen. Gud va jag älskar bebisar. Dom luktar så jävla gott. Jag gick hursomhelst efter det till skolan. Jag satt och snorade hela mattelektionen. Annars har jag inte gjort så mycket. Jag vill ha lov. Nu. 

It just ain't right.

I'm longing for love and the logical
But he's only happy, hysterical
I'm waiting for some kind of a miracle
Waiting so long
So long

He's soft to the touch
But frayed at the end, he breaks
He's never enough
And still he's more than I can take

Oh 'cause I don't know
Don't know what he's after
But he's so beautiful
Such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster


Hit and run.

Idag har jag suttit i ett väntrum, fikat med två kompisar, tittat på The Hills, sovit och ätit middag. Och jag har snorat som ett jävla offer. Det känns ibland som om hela hjärnan är påväg ut ur näsan. Fräscht, jag vet. By the way, vet ni vad jag fick reda på igår? Veckan efter midsommar åker jag till Spanien. Mohaha.

We were happy in the pouring rain.


Jag är kär i den här låten.

When it was good, I never wanted nobody else.


Idag är jag lite mer samlad än igår och i lördags. I fredags var vi ett gäng hos mig. Vi hade som vanligt astrevligt, men för mig så var kvällen ganska kaosartad. I lördags var vi i Danderyd och röjde. Och som vanligt, när man hänger med äldre killar, så är spriten gratis och då går det ofta överstyr. Jag var lite för glad i hatten och kunde självklart inte hålla käft.

Idag är jag hemma och är sjuk.

No, I'm not the one for you.

Den här helgen har en jävla bergochdalbana. Jag har gråtit, skrattat, varit ledsen, varit glad, varit full, varit nykter och mest av allt förvirrad. Jag har ännu en gång blivit förvånad över vad personer verkligen är kapabla till. Och den här gången är det faktiskt inte mig själv det handlar om. Eller jo, lite. Men mest om andra. Man blir så in i helvete rädd när man får reda på vilka jävla saker som hänt. Och ännu värre blir det när det handlar om personer som en gång betytt något för en.

No, you can't do it like him.

Jag fixade VG på det muntliga nationella i Svenska B. Ha, jag är bäst! Och jag hade en vit helg förra helgen. De här två sakerna gör så att jag är extremt jävla taggad inför helgen. Det är fredag och jag är sugen på en riktig röjarfest. Och jag vill ha lite manlig kärlek. Bara lite.

Ska träffa Jessica efter att jag slutat. Vi ska fika och snacka skit, som vanligt.


Imorgon är det fredag och jag ska överleva.

Jag har muntligt tal i Svenska B imorgon. Och inte bara det, det är nationella dessutom. Herregud, döda mig. Jag hade inte gjort ett skit innan jag satte mig framför datorn i eftermiddags. Nu är jag iprincip klar. Och jag har helt plötsligt märkt att det är fan inte lätt att prata om ett ämne i fem ynka minuter. Jag hinner knappt börja innan halva tiden har gått. Men tur är väl det. Jag hatar att ha muntliga grejer egentligen. Jag har inte svårt att prata inför folk, men det är bara det att jag är så jävla dålig. Äh, jag gör bara skiten och försöker överleva.

På kvällen blir det ju ändå fest, på ett eller annat sätt, så jag kan ju alltid se fram emot det.
Åh fredag, jag älskar dig. Och om du bara visste hur mycket jag längtat efter dig din jäkel!

The more you try, the less I buy.

I don't need a man to make it happen
I don't need a man to make me feel good

I don't need a... I don't need a man, I don't, no
I don't need a man to get me through
Cause I'm doin' fine, I feel brand new

You need security but that ain't me.

 
Jag älskar låten. Och jag älskar Sophia Somajo.

Only you can take me there.

Idag har jag varit i skolan och försökt plugga lite. Det gick väl sådär.

Show me the fire I know you have inside you.


Jag tittade idag på lite gamla bilder. Eller, gamla och gamla. Dom var från november. Och för första gången så kändes det så jävla långt borta. Det kändes helt plötsligt som att det var så länge sen. Och det var det kanske. Och jag insåg, att med tiden så försvinner saker och personer. Men det är okej. För till slut gör det inte lika ont längre. Jag känner det nu.

Och fyfan va bra det känns.

Cause you're the apple of my eye.

"SKIT I HAN! Nu dansar vi! Na na na!"

Haha. Du är underbar.


He tastes like you, only sweeter.

Jag tog en extra lång sovmorgon. Jag sov så länge att jag missade matten. Skit samma. Jag behövde det. Gick upp, duschade och gick till bibblan. Lånade några böcker till skolan, köpte en latte och satte i gång att läsa. Imorgon är det onsdag, jag är ledig men jag ska plugga ändå. Och imorgon är det precis två veckor kvar tills jag åker till London.

The days keep passing, and I'm feeling fine.

Det var en lång jävla dag i skolan. Efter jag slavat klart där så åkte jag till syster för att fika. Jag satt med Livia i famnen och hon somnade självklart som den bebis hon är. Seriöst, jag har inga som helst planer på att skaffa barn fören om typ tio år. Minst. Men att sitta med sin en månads gamla systerdotter i famnen, det smälter ens hjärta helt jävla totalt.

Nej, nu måste jag sova. Jag har i och för sig sovmorgon imorgon, men vafan. Godnatt.

18-22/3Now my heart is full.

Imorgon ska jag gå till skolan igen. Jag som knappt vant mig vid att vara hemma. Hur fan ska det gå till? Jag har ialf haft det skönt, bra och kallt. Jag har njutit av att komma bort från allt. Samtidigt så har det känns som om det enda jag gjorde därnere var att gå runt och tänka. Jag har tänkt på allt och ingenting.

Jag vill ha helg NU. Vi har redan pratat om middag, jag funderar på att bjuda hem folk och jag vill dessutom gå på krogen. Dessutom så är vi bjudna på 20års fest. Typ. Jag hoppas hinna med allt, men jag vet fan inte hur det ska gå till. Fuck everything, det är ju faktiskt bara söndag.

Godnatt.

See you tomorrow.

I´m in prag bitches!!!!

See you later motherfuckers.

Imorgonbitti åker jag till Prag. Vad gör man där, kan man då fråga sig? Jag ska i varje fall shoppa, dricka öl och ha det allmänt jävla bra. Vi är där till söndag, so see you then.

Hold me, thrill me, kiss me, kill me.

I alla jävla väder är dem där. Inte bara när jag är glad, lycklig och på bra humör. Utan även när jag är ledsen, förvirrad och allmänt borta i huvudet. Då sitter dem där, tålmodigt och lyssnar. Jag beklagar mig, ältar, saknar och tycker synd om mig själv. Och det är okej. För dem är där ändå. Genom allt. Både det onda och det goda. När jag är full och hysterisk, när jag har kärleksproblem, när jag fuckar upp saker och när jag behöver stöd. Eller när jag bara behöver en hand att hålla i. Eller en axel att luta mig emot. Då finns dem där. Alltid. Mina vänner.

Jag älskar er.

Always.


Det har gått två år. Två år. Och det här är fortfarande världens bästa låt.

I don't want to play that part.

Imorgon har jag studiedag. Tack Dan, du är bäst. Jag har bestämt att istället för att sova hela jävla dagen, träffa Jessica och snacka lite skit med henne. Efter det måste jag packa. Vi åker ju till Prag på onsdag. Det ska bli så sjukt jävla skönt att slippa skolan och åka iväg.

Jag får hela sex dagar ledigt.


Someone will hurt you sooner or later, you just have to decide who's worth the pain.

Igår var världens längsta dag. Det var kvällens jävla fel. Jag hann med alltifrån att ligga och skratta i ett badkar hos en kille som jag knappt kände, bli uppraggad av en snygg huligan med världens kortaste stubin, till att sitta och köra klädpoker hemma hos en killkompis. Imorgon är det måndag och efter det så är jag ledig till söndag. Fy fan va skönt.

Save your troubles for another day.


Somebody like me and someone like you.

I've been roaming around
Always looking down at all I see
Painted faces fill the places I can't reach

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody

Someone like you
And all you know
And how you speak
Countless lovers undercover of the street

You know that I could use somebody
You know that I could use somebody
Someone like you

Everybody hurts.

Idag fyller min syster och min systerdotter år. Love you blondies.

You spin my head round and round.

Det blev krogen igår. Vi var inte på världens bästa ställe, men det var trevligt ändå. Men det sög att spriten var dyr. Jag blev förresten uppraggad av någon jävla gubbe, så Anton fick komma och rädda mig. Haha. Ikväll vet jag inte vad som händer, anything can happen.

And a rock feels no pain and an island never cries.

If I never loved I never would have cried.
I am a rock,
I am an island.

I have my books
And my poetry to protect me,
I am shielded in my armor,
Hiding in my room, safe within my womb.
I touch no one and no one touches me.
I am a rock,
I am an island.


Love you.

Mamma, jag älskar dig. Även om jag beter mig som en jävla bitterfitta ibland.

He don't even know what he have done to me.

  
Something special bout' you.
I must have really liked you,
cause not a lot of guys are worth my time.


Jag tar faktiskt inte vilken jävla skit som helst.

Fine att jag har mycket krav på mig i skolan. Det är precis vad jag klarar av. Att lärarna förväntar sig saker, mina föräldrar gör det och jag själv. Räcker inte det? Räcker det inte att jag har skitmycket ångest över det? Nej, skrik och tjata på mig om att jag gör allt annat fel också. Peka på små skitsaker och förklara hur jävla fel jag gör det. Att göra sitt bästa räcker inte, det märker jag på långa jävla vägar.

Det är såna här saker som gör att jag vill flytta hemifrån mer än något jävla annat.

Alldeles för nära och jag hade aldrig sett nått så vackert.


På en balkong för typ två år sen. Det var en fin kväll om jag minns allt rätt.

Hoping for the best, but expecting the worst.

Det är fyra månader sen. Om två veckor. Fuck that shit.

Shit happens when you party naked.

I lördags frågade någon kille mig om jag var helsvensk. Jag får nästan alltid den frågan. Han blev, som typ alla andra, råchockad när jag sa att jag var det. Han trodde att jag var typ serb. Hans kompis var säker på att jag var jugge. Så ja, "juggen" blev mitt namn resten av kvällen.

Let's talk this over, It's not like we're dead.

You've got your dumb friends
I know what they say
They tell you I'm difficult
But so are they
But they don't know me
Do they even know you?
All the things you hide from me
All the shit that you do

You were all the things I thought I knew
And I thought we could be

It's nice to know that you were there
Thanks for acting like you cared
And making me feel like I was the only one
It's nice to know we had it all
Thanks for watching as I fall
And letting me know we were done

I'm not loose, I like to party


Coulda, woulda, shoulda.

Igårkväll hade en kompis fest och hela ligan drog självklart dit. Jag lyckades med rätt så mycket faktiskt. Jag dansade tills svetten rann, hoppade studsmatta med ett glas i handen och en cigg i den andra, samt ramlade in i en jävla buske. Idag har jag träningsvärk och rivsår på handen. Men skitsamma, jag hade skitkul med mina brudar och annat trevligt folk.

My weakness is that I care too much.


It's almost like a drug.


Imorgon är det fredag och det betyder helg. Och helg betyder fest. Woho.

Give me a minute, and I'll be over you.

Jag längtar tills jag börjar trean. För jag orkar verkligen inte med det här helvetesåret. Jag är trött på att försöka lära mig vad som är skillnaden på preteritum och imperfekt i spanska. Jag vet, jag borde ha lärt mig det förra året. Men ofta. Whatever, jag vill börja på mina valbara kurser. Rättskunskap, foto och blabla. Fun stuff. För just nu är skolan bara jävligt jobbig.


Our broken parts, smashed on the floor.

Den är så jävla bra. Och det är väl anledningen till varför jag älskat den de senaste två åren. Jag vet inte varför, men den är helt jävla beroendeframkallande. Åh. Lyssna, så fattar ni.

Klicka, lyssna och älska.

Cry me a river, babe.

Idag var jag faktiskt i skolan. Och idag har jag faktiskt tränat. Hurra för mig.

You can't force your love on someone.


Jag saknar lovet. Men jag mår rätt bra ändå. För i helgen blir det party igen.

This sucks.

Det är måndag. Jag dör. Orka skola. 4 dagar kvar till helgen. Öhhh.

That's what you did, that night.


Maybe I've had a little bit too much.

Det är fan inte okej när någon hälsar på dig och säger "Du kanske inte minns mig. Du var ju så jävla full." Är det bara jag eller känns det som ett tecken på att jag borde typ... ändra vanor?

I hope I haunt you as much as you haunt me.

You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass
Glass, glass, glass, glass

You're gonna see me in your dreams tonight
My face is gonna haunt you all the time
I promise that you gon' want me back
When your world falls apart like shattered glass
Glass, glass, glass, glass

Lov, lov, lov.

I torsdags blev det krogen en gång till för min del. Vi var på banditkväll och lyssnade på hårdrock. Inte fan var det min grej direkt, men det var kul ändå. På fredagen fyllde Elli 18 år och vi åt middag tillsammans. Jag betalade 150 jävla kronor för en jävla sallad. Suck.

Och igår firade vi vår fina vän Sebbe som fyller 19 år idag. Vi var runt 20 pers som gick ut och åt tillsammans. Jag åt sushi och drack vin. Hehe. Sen åkte vi ut till Tyresö på fest hos Malin.

Lovet har varit fyllt av fest, födelsedagar och sömn. Precis som det ska vara.

RSS 2.0