Usually, I'll be gone before the morning light.

Idag har jag varit ledig, men som vanligt har jag sprungit runt trots det. Började med att jag gick till banken för att ordna lite. Har haft problem att överföra pengar via internetbanken så gick dit för att höra vad som var fel. Nästan 45 minuter senare kom jag därifrån. Det var tydligen inte bara jag som tyckte det var konstigt, haha. Efter det åt jag lunch med Jessica
och Sinika. Hann med att springa förbi systemet också. Så nu är jag klar och redo inför 20årsfesten på lördag. Ska bli kul som fan. Nu sitter jag iallafall hemma med nytvättat hår, och väntar på middagen. Efter det hoppar jag, mot alla odds, i säng. 


Imorgon ska jag nämligen upp 04:30 och det känns sådär, haha. Puss.

För nu sover jag hellre ensam än med dig.

Du ville bara roa dig en stund,
vara någon annan en sekund
Men jag sover hellre ensam än med dig

Jag vet, jag har varit likadan som du
Men jag har blivit försiktigare nu
Jag är ledsen, men jag måste säga nej

But you better keep telling me, that’s not the case tonight.

Slog alla rekord i att förvåna mig själv genom att ikväll laga middag. Och tro mig när jag
säger att jag aldrig lagar mat. Inget from scratch åtminstonde. Men där stod jag. Hackade
lök, fräste grönsaker och hällde i diverse saker. Allt slutade med en jättegod tomatsoppa
med ris. Imorgon väntar en lugn och ledig dag, så jävla skönt. Har en fullproppad helg
att ladda upp inför. 

Puss.

When the sky is falling, I'll be standing next to you.

Har redan hunnit jobba några timmar, ätit lunch och även bokat bord på Sogni till på fredag. Ska käka middag med tjejerna nämligen. Först ska vi betala av resan, sedan går vi och käkar middag. Kanske blir utgång efter också.

Ikväll ska jag fika med mina andra tjejer. Puss.

Fuck you, it was over a long time ago.

Idag har jag sovit ut, och jobbat. Fick mina nya jobbkläder också, ska börja med dom på fredag. Känns läskigt, men kul. Men när jag kom hem och loggade in på Facebook blev jag genast på sämre humör. Men mest förbannad. Det enda som jag ber om är att bli lämnad ifred. Men det verkar personen i fråga skita fullständigt i. Men nu har jag blockerat honom
från att skriva till mig, och även att söka efter mitt namn.

Försök få tag i mig nu, ditt jävla äckel.

But that's not the shape of my heart.

Att jag aldrig fucking lär mig. Jag hör folk säga samma sak till mig gång på gång. Men jag tar det inte till mig. Jag gör samma sak igen. Och det blir samma skit som gången innan. Som exempel, i lördags påpekade en killkompis att jag ibland kan ses som otrevlig. Som en dryg person. Något som jag själv är fullt medveten om. "Jag vet att jag kan vara världens drygaste om jag känner för det". Det är exakt det jag menar, svarade han. Men det är inte det värsta. Det värsta är att jag går igång på det. Jag har alltid älskat att provocera folk omkring mig. Och jag gillar att bli kallad dryg. Det beror nog mest på att jag själv tycker dryga och "svåra" personer, är mer intressanta än de som "bara" är trevliga. Men i slutändan, så är det bara jag som förlorar på det. För inte en jävel gillar otrevliga personer. 

Och även om det kan ses som "mer intressant att vara dryg och svår" i min
sjuka jävla hjärna, så vill jag inte ses som otrevlig. Det vill jag faktiskt inte.

I was born to be brave.



I'm on the right track, baby

If you don't shoot it how am I supposed to hold it.

Igår blev det jobb i några timmar och en snabb tupplur innan det var dags att börja röra sig utåt igen. Kvällen började med lite vin hos Elin innan vi mötte upp resten i stan. Vi var alltså ett stort gäng som drog till Gaudi, delvis för att fira Jonte som fyllde år. Och vilken jävla kväll det blev. Jag dansade till gamla 90tals hits tills att svetten rann, skrattade halvt ihjäl mig och skrek av lycka när jag fick syn på min älskling Lelle. Jag drack inte särskilt mycket, men ibland behövs inte det. Hade hur jävla kul som helst trots det. Och vi sprang som vanligt in i minst tio pers som vi kände dessutom.

Lagom tills att dom stängde, ringde min mobil och i andra änden skrek en mansröst på mig. Det var mina pojkar som skulle åka vidare för att dricka ännu mer, så jag hängde med. Mötte upp dom vid tåget och skrattade som vanligt högt åt deras sjuka fyllesnack. Allt slutade med vattenkrig och brottning på golvet för pojkarna. Dom må vara helt sjuka i huvudet, men det är just därför jag tycker om dom. Och jag tror fan inte vi kom i säng fören vid halv sju imorse. Så ni kan ju tänka er hur jag har mått idag, haha. 


Nu blir det en dusch och sedan Big Brother i vanlig ordning. Puss.

Never say what you want to hear.


Baby, let me blow your mind tonight.

Trots att jag är död idag så hade jag skitkul igår. Jag, Jessica och Lisa hamnade på Ambassadeur av alla ställen.  Där träffade vi bland annat Henke, dansade loss på dansgolvet och skrattade hysteriskt. Det är så skönt att bara kunna släppa allt och dansa sig svettig ibland. Drog därifrån vid ca två, åkte i (vad som kändes som) femhundra år innan jag kom fram till mitt sovsällskap. Nu är jag dock hemma igen och ska strax iväg till jobbet.

Puss.

I know what's on your mind, and it will be times for that too.

Idag var jag hos min kära frisör Simon, och hade som vanligt världens fräschaste svall när jag gick därifrån. Kom hem åt, åt lunch och sprang sedan iväg till jobbet. Skrattade som vanligt med Viktoria och tog sällskap med Atif när jag slutade. Nu är det dags att slänga ner vodkaflaska i väskan, dra på mig jackan och springa till tuben. Ska föra med Jessica och Lisa hos mamma innan vi drar ut. Imorgon blir det jobb som vanligt, men det har fan aldrig hindrat mig förut så varför ska det göra det nu.

Ser fram emot goda drinkar, dans och skratt som in i helvete. Puss.

Next to you.


I’ll be there when you’re insecure,
Let you know that you’re always lovely

And baby, everything that I have is yours.

Idag blev det jobb 10.00-17.00. Var en jävligt jäktig dag. Nu ska jag ta en dusch, och sedan ska jag åka till Solna. Ska på bio med min fina mamma och två av hennes vänner. Vi ska se Black Swan, som alla säger ska vara skitbra. Imorgon är det fredag, så skönt. Ska till frisören, sedan jobba och efter det blir de utgång. 

Puss.

It's only the beginning.

Idag skrev jag på heltidskontraktet på jobbet, och det betyder att nu jävlar händer det grejer. Från och med nästa fredag kör jag egna skift, dock med hjälp av Johanna. Det betyder vit skjorta, finbyxor och slips. Det betyder 06.00-15.00 jobbpass. Och det betyder 170h/månad. Jag har ungefär varann helg ledig, annars ska jag upp 05.00. Men det gör inte så mycket. För nu jävlar tänker jag satsa. Jag tänker tjäna en ordentlig månadslön och kämpa som fan. Och för att göra det, så är jag tvungen att offra saker. Som att träffa min familj, mina vänner och att t.ex gå ut och festa på krogen. 


Men jag är fan 20 år och det är dags att bete sig lite vuxen. Puss.

And I have no fear, I know we’ll make it through.


Come what may.

Har idag hunnit med att äta lunch med Isabelle och pratat lite mer med min chef, dock över telefon. Och då passade han på att fråga om jag vill börja jobba heltid redan nästa vecka. Så på onsdag smäller det. Lilla jag ska alltså redan få pröva på att köra skift. Yngst och minst av alla arbetsledarna, haha. Och börja arbeta 40 fucking timmar i veckan.

Nu ska jag springa iväg och träffa Bella. Puss.

And with the wind we'll rise above to higher things.

And it's not about forgiveness
Cause it's all about the love anyhow

I'm all on you, baby.

Kom nyss hem från jobbet efter att ha jobbat några timmar. Jag hann även med att prata med min chef om framtiden. Om lite över en månad åker jag på kurs och därefter börjar det på allvar. Nytt ansvar, nya arbetstider. Och främst av allt, heltidsarbete. Även om det kommer bli jävligt mycket att göra så är jag taggad. 

Imorgon är jag ledig, och ska på middag hos min fina mamma. Puss.

I'm your private dancer, I'll do what you want me to do.

Är hemma igen. Lite brunare och lite gladare. Men jag är också väldigt trött vilket gör att jag ikväll inte kommer ägna mig åt något mer än att ta ett bad och prata i telefon. Jag har haft det jättebra i Portugal, jag behövde verkligen komma bort lite. Även om det bara var fyra dagar. 


Puss.

I think you're kinda cute when you try and act like you ain't looking.

Nu ska jag äta frukost, sen bär det av mot flygbussen. I'll be back on sunday.

Puss.

It's time to kill the lights.

Hann inte med att sola idag, men fick lite annat gjort. Körde en tvätt, fikade med Jessica och åkte sedan till syster. Firade henne och Cornelia som båda fyller år idag. Åt en god middag, gav lite presenter och åt efterätt. Livia ville, som vanligt, inte sitta hos någon annan än mig. Gullegrisen. Nu ska jag hänga tvätt och sen ska jag packa. Klockan tolv imorgon lyfter flyget.


Puss.

You're my river running high, run deep run wild.

Idag har jag som sagt bara jobbat, blev ca 11.30-20.00 eftersom jag försov mig lite. Nu blir det en dusch, Big Brother i vanlig ordning och telefonsamtal med min babe. Imorgon fick jag ledigt så ska försöka hinna sola, fira min syster samt systerdotter och självklart packa. 


Ska bli skönt att åka bort några dagar. Puss.

It's a simple fact, that you can't seem to handle me.


You've no idea what you're in for.

Igår hamnade vi på Gaudi igen, denna gång för att fira Bellas kompis som fyllde år. Träffade en hel del bekanta och dansade mig svettig, vilket var ett tag sedan jag gjorde. Var dock nära på att få ett jävla utbrott när en kille spillde ut en öl över mig. Utan att ens säga fucking förlåt. Utöver det så var det en rolig kväll. Idag har jag hämtat min nya bebis, min mobil. Efter det så åkte jag för att möta Bella och åka till Barkaby Outlet. Var på jakt efter en present till min syster som fyller år på tisdag, och kom hem med precis det jag letade efter. En topp från odd Molly som jag fick för 75 procent. Även en ny väska fick följa med hem.

Ikväll blir det Big Brother och imorgon, jobb hela dagen. Puss.

"Man skadar inte den man älskar"

Även om jag hade en bra kväll igår så var det något som störde mig. Bland drinkar, skratt med mina vänner och dans så var mina tankar någon annanstans. Problemet är som jag sa till Jessica, att jag bara vill bli lämnad ifred. Jag orkar inte mer för i helvete. Så snälla du, förstör inte mer än du redan gjort. Försök inte få kontakt med mig. Låt mig vara. Och samma sak gäller mina vänner.



"Det är såhär det kommer kännas, baby"

Vilket jävla dygn. Igår hade jag och Jessica filmmys hos mig. Vi åt chips, godis och skrattade som vanligt halvt ihjäl oss. Åkte hem till pappa strax efter klockan två för att sova. Men när får jag någonsin göra det? Halv fem ramlade en väldigt, väldigt full man in hemma hos mig. Och vad gör man inte när folk frågar om sovplats. Sov max fyra timmar allt som allt, innan det var dags att gå upp igen. Och från klockan 10.00 fram tills för en halvtimme så stod jag på jobbet. Var sådär att jobba nio timmar på en cpstressig lördag. Men att Tobbe och Leo kom förbi för att äta gjorde det lite roligare. Utöver det så var det som alltid mina älskade killar på jobbet som gjorde min dag. Jag mådde en aning bättre när den första jag träffade var Erdem som frågade, "Hur mår du älskling?" 

Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen blir det fan utgång. Puss.

You'll miss me when I'm gone.

Idag jobbade jag 12.00-20.30 och nu ska jag slänga mig i duschen. Ikväll väntar myskväll med Jessica hos mig. Finns inte en chans att jag går ut ikväll, för imorgon väntar en lång jobbdag igen. 10.00-19.00 står på schemat. Men efter det, så blir det nog utgång trots allt.

Nu måste jag göra mig klar. Puss.

I'm telling you, that I'm strong enough.


Det finns ingen bättre låt än den här. Den får mig att känna mig som världens starkaste.
Har i alla fall hunnit med en nästan timmes lång powerwalk efter frukost, och nu ska jag
åka för att möta Jessica. Ska titta på födelsedagspresenter till syster och Cornelia. 

Förresten, om fem dagar är jag i Portugal. Puss.

Det enda du kan göra är att gå.

"Man skadar inte den man älskar
Vilket du faktiskt säger att du gör"

Home is whenever I'm with you.

Vaknade av mobilen som ringde i ett kör. Men var för lat för att svara. Kunde
dock inte somna om efter det. Så nu ska jag göra havegrynsgröt till frukost.

Puss.

A nice piece of ass.

Igår bestämde jag mig. Nu är det slut på den här skiten. Jag var till och med nog ambitiös nog att göra ett collage i hopp om att motivera mig själv. För nu gäller det. Det är redan mars månad och ca två månader kvar till sommaren. Och fram tills dess så ska jag komma i form igen. Det handlar inte om att gå ner i vikt, den bryr jag mig inte om, men jag vill tighta till mig. Och då måste jag träna åtminstonde 2-3 ggr/vecka och äta nyttigt. Jag vägrar gå på någon diet, men man kan alltid prioritera på ett bättre sätt. Så därför valde jag idag t.ex att ta en sallad med bulgur istället för pasta, och körde lite mer än en timme på gymmet. Blev ca två mil på cykeln. Kändes bra som fan ska jag säga er.


Kom igen Mira, allt handlar fan om inställning. Puss.

We try not to crash, but we still collide.


And in this world there's only one of me.

Idag har jag jobbat, vilket gör att jag är helt slut nu. Var dum nog att inte äta ordentligt innan jag började. Så jag mådde inte mitt bästa klockan åtta när jag slutade. Men efter att ha ätit middag så mår jag bättre. Ska ta ett bad, doppa håret i inpackning och kladda in ansiktet
med en ansiktsmask. Efter det blir det Big Brother.

Puss.

Starkare än du.

Någon som jag lämnade bakom mig för väldigt länge sedan gjorde idag ett försök att få kontakt med mig igen. Detta fick mig att skratta rakt ut. Vi har inte pratat med varandra på
över ett och ett halvt år. Och det slutade vi med av en anledning. Sorry, men du är fortfarande det största svinet jag vet. Och jag har det så jävla mycket bättre utan dig.
Även om du sa förlåt för allt som du har gjort
Så skulle jag aldrig se åt dig igen, jag svär

The thing women have got to learn is that nobody gives you power, you just take it



Storm clouds may gather, and stars may collide.

Har haft två väldigt lugna dagar. Igår var jag allt annat än mig själv, mådde katastrof pga att jag sovit så dåligt under helgen. Åt mat, pratade i telefon med Jessica och sov. Idag har det varit ungefär likadant. Och det behövdes för jag har en näsa som vägrar sluta rinna, plus en hals som ger ifrån sig märkliga ljud. Men jag borde hinna piggna till inför imorgon då jobbet väntar.

Puss.

So now I can't break away.


Igår tog vi oss hela vägen ut till Älta för fest hos Bob. Jag var levande död efter att knappt sovit något, inte ätit middag och jobbat hela dagen. Men några glas vin blev det ändå. Åkte hem med gänget framåt halv tre men var inte hemma fören vid fyra. Åt lite och däckade sedan rakt av. Idag sov jag till klockan två, så jävla skönt.

Puss.

The fuckin' best.

Måste också berätta att jag äntligen blev verifierad handledare på jobbet idag.
Det betyder även löneförhöjning på ca femton kronor. Det gör mig såhär glad:


Pretty please, don't you ever feel that you're less than perfect.

Igår var vi som sagt ute, hamnade på Gaudi med Danne såklart. Mådde skitdåligt när jag kom hem och fick dessutom inte sova mer än fyra timmar. Men det är fan inte mitt fel att jag får hemhundra sms och blir väckt kl halv sex. Men som man bäddar får man ligga. Gick upp vid nio, duschade och åt frukost. Och sedan var det dags för ett åtta timmars jobbpass. Om ni bara visste hur trött jag har varit idag, helt jävla sinnessjukt. Har typ velat skjuta mig själv i huvudet.

Ikväll blir det villafest i Älta, måtte jag överleva. Puss.

Tonight, I've got demons to fight.

Ikväll blir det förkrök hos Isabelle och sedan drar vi ut i natten. 

Puss.

Although, I've made up my mind.


I'm not the kind of girl to get messed up with you.

Idag träffade jag kära Isabelle för att fika och köra lite catch up. Drack kaffe och åt en macka på Waynes innan vi gav oss ut på shoppingjakt. Hittade ingen kavaj, vilket var vad jag var ute efter, men kom hem med ett par skor istället. Ett par svarta stövlar. Som dessutom var på rea, så det gjorde min dag ännu bättre.



I helgen väntar två olika villafester, har ingen aning hur jag ska överleva. Puss.

RSS 2.0