Ursäkta svordomarna, men dem behövs faktiskt.

Jag höll fan på att glömma bort. Vi såg ju "Twilight" idag. Bakis och med en fet Big Mac i magen satte jag mig i biosalongen, tillsammans med mina två små muttvänner. När filmen var slut kunde jag knappt andas. Jag satt där, med tårar i ögonen och försökte förstå vad som precis hade hänt. Killen som spelar den ena huvudrollen, Edward, är tamefan den snyggaste människan som någonsin vandrat på den här jävla planeten! Eller alltså, ni fattar principen!?

Han var så snygg att... Ja herregud, jag kunde fan inte stänga munnen. Jag är inte förvånad om jag dreglade. Helt seriöst. Han var så löjligt, onödigt snygg. Jag fick nästan ont i huvudet av människans jävla utstrålning. Och hur var filmen? Underbar. Såklart. Som sagt så satt jag nästan och hulkade i slutet. Så bra var den. Så fin, romantisk och vacker var den.

Så gå och SE DEN. Ni får ju en hot jävla mama och typ årets bästa film på samma gång.

I feel the adrenaline moving through my veins.

Gårdagen blev ju som den blev. Jag kände mig hardcore och körde på trots att mina halsmandlar kändes stora som fotbollar. Av någon anledning är vi alltid hemma hos mig på lördagskvällarna. Och även igår alltså. Bortsett från att jag hatar att städa dagen efter så har jag inget emot det. Förutom när fyra aspackade killar tjatar om att jag ska laga makaroner till dem klockan två. När jag själv var så trött så jag kunde svimma, hade en fruktansvärd jävla huvudvärk och dessutom hade hunnit nyktra till.

     
Nej, kvällen var bra. Alla var glada och trevliga, jag kände mig nästan som en normal människa igen, alla älskade gunghästen, vi blev bjudna på magdans och jag fick ett ciggpaket för 35 spänn. Så jag låter bli att klaga den här gången.

You're supposed to break my heart, I expect you to, so why havent you?


Klicka på bilden och bli lika besatt, galen och störd som jag.
Jag förstår inte varför men jag vet att jag älskar låthelvetet.

"Seems like I gotta do wrong to get your attention"

Jag är feberfri. Tack Jesus. Jag har i och för sig fortfarande ont i halsen men det skiter jag i.
Och jag firar det med att lyssna på världens töntigaste låt med världens mest klockrena text.

Jag lever i ett tillfälligt helvete.

Det är fredag. Och jag är sjuk. Fattar ni? Jag ligger hemma och har fucking feber. Det är så hemsk att jag får lust att gråta. Jag vill vara frisk och glad! Men nej då. Istället ligger jag i min säng, har svinont i halsen och kan knappt röra mig. Vad vill Gud mig!?

Det här är fan inte rättvist. Jag tänker inte ligga som en jävla dement mupp i sängen medans folk festar ikväll. Det accepterar jag inte. Men om jag nu blir tvungen så tänker jag knarka alvedon så jag är fit for fight inför lördag. För jag tänker då fan inte vara sjuk en hel jävla helg.

I want you to know, and I want you to care.

Tiger Lou - Oh Horatio.
Jag vet inte hur länge jag lyssnat på den här låten. Två år kanske. Kanske rent av tre? Jag kommer ihåg att jag lyssnade på den i mars, det här året, då jag var ett stort jävla nervrak. Och jag lyssnade på den då jag satt på bussen påväg mot Rom i somras. Och nu sitter jag här igen. Jag lyssnar, nynnar, sjunger med i texten och drömmer mig bort. Den är ju så fin. Texten är så ärlig. Och låtjävlen gör mig aldrig besviken. Aldrig.

Forget me now, keep me in the back of your mind.


Vet ni vad? Det är mindre än en månad kvar till julafton.
Det är ju helt jävla galet.

With a smile on my face and a question in my heart.


En lördagkväll hemma hos mig.

Hur vet man att det blev en lyckad krök/chillkväll? 

Svar: Trappan går sönder, gardinhelvetet ramlar ner, jag fylleringer (vilket typ aldrig händer) och samtliga tjejer går hem med en batmanlogga ritat på armen altenativt brösten. Och slutligen så vaknar antagligen alla upp och är riktigt jävla bakis idag.

My face is gonna haunt you all the time.


In a winter wonderland.

Idag lyckades jag typ knäcka nacken. Jag dansade runt i lägenheten medans jag tittade på Super Sweet Sixteen. Ja, jag gör sånt. Anyway, helt plötsligt så fick jag jävligt ont i nacken/axeln. Hur lyckas man liksom? Jag skulle fan inte bli förvånad om jag vaknar med nackspärr imorgon. Seriöst, jag pallar inte. För imorgon ska jag fan träna. Och efteråt ska jag titta efter en vinterjacka med pappa. Jag får ju för fan fortfarande runt i min skinnjacka. Visst, den är snygg men jag fryser ju som en jävla idiot i den. Det ligger ju snö på marken för i helvete! Så ja, vi ska försöka hitta en snygg och varm jacka. Som inte kostar typ 5000.

Jag sitter, by the way, fortfarande och lyssnar på "If you seek Amy".

Complaining is my thing, you know.

Nu måste jag faktiskt få klaga lite. Att klaga är ju min grej. Nej, saken var den att när jag rakade benen idag så gick det inte som det skulle. Jag drog för hårt och vips så hade jag ett stort jävla märke på höger lår. Och vet ni hur ont det gör? Jag går fan runt och lider. Det svider genom jeansen och jag vill dö.

Nej, men ni fattar. Det gör ont och ni ska tycka synd om mig.

Love me and hate me.

Jag har hittat en ny favoritlåt. Och den ger mig sån jävla lust att skaka rumpa.

Om jag vore lesbisk...


Jag börjar nästan bli helt säker på att Megan Fox är världens snyggaste.
Titta bara på henne. Håret, läpparna, kroppen. Jag vill ha hennes ALLT.

"You took it all away and you're paralyzing me"

Sitter och lyssnar på Tila. Sjunger med i texten och känner mig som en tioåring.

Godnatt.


You're like a pack of cigarettes.


"You're way to pretty, you're way to pretty"

Är så sjukt jävla trött. Måste sova. Men det får jag inte. För jag har spanska test imorgon och jag kan ingenting. Ingenting. Och klockan är kvar över tolv. Kan någon bara döda mig?

And the walls are closing in but I'll be breaking through.

Dagen började dåligt. Väldigt dåligt. Jag försov mig som vanligt, trots att jag hade ställt tre klockor. Men jag gjorde lite nytta idag trots allt. Jag har hunnit plugga lite inför svenska provet, träna, hämtat bokjäveln hos farmor och fikat med brudarna. Okej, det sistnämnda var väl inte direkt nyttigt - men jag kände ändå att det var bra för mig. För tjejerna fick mig att skratta och påminde mig om att det snart är helg igen. Det gjorde mig glad.

Det fick mig att komma och tänka på en sak. Hur jävla mycket saker ha förändrats. Och sättet man ser på saker. Kompisar, skolan, killar, fester osv. Det är plötsligt på ett helt annat sätt.

Det är lite mer... på allvar nu.

It's too good to throw away.


And I'm feeling good.

Idag ska jag fan ta mig i kragen och gå till gymmet.

Så snuskigt jävla snyggt.


Seriously. Jag har aldrig velat ha blont hår. Jag har inte ens tänkt tanken att färga mitt hår ljusare. Men när jag tittar på den här jävla videon så får jag seriöst lust att blondera hela hårhelvetet. Och dessutom klippa en tjock jävla lugg. Så avundsjuk är jag på Lady Gaga.

Hey baby, hey baby.

Jag tänkte bara säga att bortsett från att jag nästan dränks i allt skolarbete, så mår jag bra. Jag ska försöka ta tag i träningen nu i veckan. Jag kan inte fortsätta med att vara så jävla lat som jag varit de senaste veckorna. Jag har inte pluggat eller tränat what so ever. Men nu ska det fan bli ändring på det. Och det känns bra. För träning gör mig glad.

Det låter inte friskt, jag vet.


And in your heart, you know it to be true.

Det finns en reklam som går på MTV ungefär varenda jävla minut. Och varje gång jag ser att det är just den så höjer jag volymen på tvn. Det är låten som får mig att reagera. Låten som dem spelar i bakgrunden. Den är så jävla vacker att jag nästan får lust att börja gråta.

Och vet ni vad? Jag hittade den på youtube. Så nu tänker jag sitta och rålyssna på den. Om och om igen. För den är så fin. Speciellt texten. Så otroligt jävla fin att jag får ont i hjärtat.


When your tears have dried from crying.

Helgen har varit lång och underbar. I fredags var det en lugn, nykter och mysig tjejmiddag. Maskeraden, i lördags, var däremot allt annat än lugn. Min roll för kvällen var french maid och jag hade självklart passat på att porra till mig riktigt ordentligt. Vi dansade, pussades och vinglade runt. Med människor som jag älskade omkring mig kändes allt underbart. Men för mycket alkohol och för mycket känslor gjorde att det slutade i tårar.


Men idag är det måndag och allt är bra igen. Och jag lyssnar på Brandy.

"Do you know where your heart is?"


Jag bytte låt igen. Låten som ni nu hör heter "Say" och bandet är de inte helt okända One Republic. Deras musik är helt fantastisk om man verkligen tar sig tiden att lyssna på den. Och deras texter, jesus christ. Vissa av dem är så jävla vackra att man bara vill lägga sig ner och dö. Typ. Ni fattar vad jag menar.

Må mensvärken brinna i helvetet.

Menshelvetet förstör allt. Fucking jävla allt. Jag har varit tvungen att trycka i mig värktabletter hela dagen pga av den jävla värken. Jag köpte till och med choklad för att jag tyckte så synd om mig själv. Då är det illa kan jag berätta för er.

Btw, den här veckan har jag varit snuskigt jävla lat. Jag har typ varit på hälften av mina lektioner och jag har inte tränat fast jag borde. Fast fan, jag tar i tag i det där "jag-ska-vara-duktig-skiten" nästa vecka. För i helgen kommer jag ju ändå bara fylla min kropp med skit.

I hate it, I hate it, I hate it.

Jag har bara en sak att säga och det är att jag hatar mens.

"Deseo" by Jennifer Lopez.


Om jag har tur köper pappa den här goding till mig i England.
Att jag blir tvungen att vänta på att få den i julklapp gör inget.

Let's have some fun, this beat is sick.

Har inget kul att berätta. Vill helst gå och lägga mig. Fast iofs, jag har bara en skoldag kvar 
av den här veckan goddamnit. Jag är ju fan ledig på fredag! God bless that shit. Godnatt.

Ännu en värdelös start på dagen.

Den här dagen började lika värdelöst som gårdagen. Jag försov mig och orkade inte stressa, vilket gjorde att jag missade filosofin. Igen. Men jag orkade inte bry mig. Istället så satt jag med en kopp kaffe i handen och tittade på medans pappa sprang runt i lägenheten. Han åker till England om bara någon timme och hade fullt upp med att försöka få i den feta 2 kilos osten, som min farbror ska ha, i resväskan. Min farbror (som i verkligheten är min kusins pappa, och inte min farbror) bor i Birmingham och pappa ska bo hos honom while he's there.
Lucky bastard. Jag vill också åka till landet där dem dricker te hela dagarna och pratar så otroligt charmigt. Fast vi ska ju dit i vår så jag gråter inte. Dessutom så bad jag pappa titta efter en parfym som jag vill ha. Så well, lite tjänar jag på att my daddy åker bort utan mig.


Party like a rockstar goddamnit.

Tjejmiddag med bål och tårta? Check!
Maskerad med massor av galna människor? Check!
Slampig frenchmaid outfit? Check!
Surt vin? Check!
En tom lägenhet - vilket gör att man kan komma hem närfan man vill? Check! 
Partymood? CHECK!

Är det bara jag eller kommer den här helgen bli typ den bästa på länge?

Skönhetssömn, donken och hockey.

Haha. Jag började min dag med att försov mig och missa matten. Eller nej, jag orkade inte gå. Jag åkte istället till stan för att möta J och G för presentshopping. Vi hittade världens bästa presenter och avslutade med en lunch/middag på Donken. Efter det åkte jag hem. En timme senare åkte jag till Globen, träffade brorsan och pappa, och åt igen. Anledningen var hockey. Varför följde jag med? Jo, jag blev bjuden och ville se Modo spela skiten ur Djurgården.

Anyway. Eftersom det tog sån fruktansvärt lång tid för resturanghelvetet att göra min mat så stack pappa och hans typ arbetskompisar i förväg till matchen. Min kära bror satt snällt kvar medans jag slängde i mig pastan. Vi träffas max varannan månad och hann den här gången vara riktigt öppenhjärtliga mot varandra (vi pratade fest och sprit). Och slutligen så kan jag meddela att matchen sög. Djurgår'n sopade banan och vann skiten med 7-0. Hela skiten gjorde mig så frusterad att jag åkte hem tidigare med brorsan.

None of us are angels.

Allt betyder inget. Och inget betyder allt. Godnatt.

Monday's a bitch.


Jag som tänkte dra ut på hela den här "lägga-ut-bilder-på-mig-själv" grejen. Men jag ville
visa för er hur kul man kan ha med en lagom kass digitalkamera en måndagskväll. Eller snarare, hur jävla tråkigt man kan ha. Slutligen, klyftan som jag lyckades få till på den tredje bilden beror helt och hållet på min nya bh. Den är prickig, kommer från HM och rockar röv.

"Long as you got me you won't need nobody"


Ni har väl inte missat låten som spelas när man klickar in sig här? 
Så sinnesjukt bra. Och T.I är fan galet jävla sexig. I could eat him up!

Worst day of the week?

Dagen började med att vi tittade på film på historian (eller ja, de andra gjorde de medan jag tog igen lite av min skönhetssömn). Sedan hade vi natur B och seminarium om typ evolution. Det gick rätt smärtfritt och vår grupp fick gå efter bara en timme. Så jävla nice. Efter plugget drog jag till gårdagens födelsedagsbarn och blev bjuden på godaste chokladtårtan.

Det har alltså varit en ovanligt smärtfri måndag.

"I’ve had other options too, but all I want is you"


Mixed emotions about pussycats.

Jag har väldigt svårt för katter. Jag hatar dem inte, men jag har blandade känslor angående de håriga små liven . Visst, dem är söta och blabla. Men vafan. Jag litar inte på dem. Dem tittar alltid på en som om de ligger där och planerar hur de ska klösa ögonen ur en.

And it freaks me out.

Anledningen till att jag kom på det här är att min familj är kattvakter. Vi har min kära brors katt hos oss pga. av anledning som jag inte riktigt förstått. However, ögonklösaren smyger runt här i lägenheten och gör mig osäker. Och grejen är den att jag ska vara själv med djuret i en vecka! Hela familjen är bortresta från onsdag och jag blir lämnad kvar. Med katten. Fast ett stort plus är att jag kan komma hem whenever I fucking like nästa helg. Och då ska vi självklart festa satan. Och jag fick massor av pengar av pappa att köpa mat för. Mihihi.


Tanned and beautiful.

Jag var och solade igår. Något som jag gör typ en gång per halvår. Fine, jag blev inte lika gyllenbrun som översnygga Leona Lewis. Men det blev faktiskt en liten förbättring. Mohaha. Och om ni frågar mig så finns det inget så snyggt som att vara sådär fräscht solbränd.


Det blir fan aldrig som man tänkt sig.

Halv två inatt satt vi på MAX och sjöng "Ja må hon leva" för Jessica. 
Kvällen blev inte allt annat än vad vi tänkt, men fyfan va vi garvade.

"No one's gonna love you like I do"


Idag är en speciell dag. Jessica, en av mina finaste vänner, fyller år idag.

My new love arrives in a few days.

Min daddy är ju förjävla rolig ibland. Han har beställt en ny mobil till mig.
Bara sådär. Även om jag har svårt för det röda så klagar jag absolut inte.


Close your eyes, clear your heart.

Nog talat om männen i mitt liv. Här har ni skönaste låten at the moment.

Det känns så sjukt jävla skönt.


SUCK ON THAT MOTHERFUCKERS.
 Dem vann ju såklart. Fy fan vad bra det kändes. Jag skrek helt hysteriskt när dem ropade ut "And the winner is... Tokio Hotel!". Det kändes så jävla nice att bara trycka till alla som snackar skit om dem. Man vinner inte ett pris på typ världens största gala om man inte är sjukt jävla kickass. Man gör bara inte det. Det funkar inte så.


Ikväll ska jag gråta, hoppas jag.

Ikväll gäller det. MTV:s motherfucking gala är ikväll. Det måste bli som förra året. Mina män ska vinna. Bill ska hålla det finaste talet av alla. Jag ska först tappa andan, sedan
skrika och till sist gråta som en bebis. Så var det förra året och så ska det bli ikväll.


Något annat jävla altenativ finns inte.

One of my girls just had her birthday.

Det är så jävla löjligt att jag sittar och peppar inför festen nästa helg. Så har jag hållt på i en vecka nu. Fast jag verkar ju i och för sig inte vara den enda. För det ska ju bli så förbannat kul. Jag längtar efter att klä ut mig, dricka surt vin, dansa och pussas med människor som jag tycker om. Och jag ser, som fan, fram emot att klä ut mig till en riktigt slutty french maid.

Halloween är den enda gången på året som man kan "dress up like a total slut and get away with it", som de så fint säger i "Mean Girls". Hell yeah att jag ska ta vara på tillfället.

Fy i helvete, nu är det nära.

Om 95 dagar fyller jag 18 år. Tänk er. Så jävla fantastiskt.

I have no words.


I get lost in the beauty
Of everything I see.

You're here, and I'm never alone.

Idag är det onsdag. Jag är ledig eftersom det är friluftdag idag och jag inte har anmält mig till någon aktivitet. Jag menar, vem orkar? Jag ska sitta hemma, plugga och samla kraft. Vad jag exakt ska samla kraft inför vad vet jag inte. Men det ska jag i varje fall.

Förresten så orkar jag inte med imorgon.

"Baby, you could have whatever you like."


"Är det här allt som blir så dör jag."


Helgen har varit party. I torsdags pussades jag nykter och i lördags pussades jag onykter. Den sista nämnda kvällen var galen. Alla älskade alla och jag dansade som om det inte fanns någon morgondag. Underbart. Och det var fan ett under att vi kom hem den kvällen.

Waiting as my heart drops and my back begins to tingle.

Jag langar låten som vi sjöng om och om igen igårkväll. Här. Men det är inte bara därför. Efter att jag hört låten några gånger och verkligen lyssnat på texten så insåg jag hur bra den är. Texten är fantastisk. Precis som kvinnans röst. Lyssna här liksom.

Everybody but me.

Jag är hemma. Och jag lever. Grejen är den att det varit så stressigt att jag varken haft tid eller lust till att skriva. Berlin var awesome, som väntat. Man kan ju för fan köpa cigg och sprit utan leg i det där landet! God bless Germany.

Vad har annars hänt? Jo, gårdagen gick ut på att vi först satt och sjöng singstar. Det räckte med ett glas vin för att jag skulle känna mig som queen of the universe. Vi åkte till en fest på andra sidan stan som vi inte blev insläppta på. Istället för att sitta och sura så konverserade vi med ett gäng trevliga pojkar som var utklädda till transor kvällen till ära. Varför dem var det förstod jag aldrig. Well, jag skrattade som en galning så det spelade faktiskt ingen roll.

Och ikväll är det party. En riktig sådan. Jag kör på kjol och mina killer heals. Visst, jag kommer antagligen gå gråtandes hem eftersom det är inte är någon barnlek att dansa runt i 10 cm klackar. Men vafan, ni vet ju vad dem säger. Vill man vara fin så för man för i helvete lida pin.

RSS 2.0