Darling so it goes, some things are meant to be.

Efter att ha jobbat fem dagar så är jag äntligen ledig imorgon. Då står mycket på schemat. Min bebe tar studenten. Så det är en stor dag. Detta innebär alltså utspring, mottagning samt utgång. Ska hinna med att gå på även Viktorias mottagning. På torsdag ska jag följa med mamma, Lars och mina syskonbarn till Junibacken.

Ska bli så skönt att få vara ledig, bara några dagar. Puss.

You'll miss me when I'm gone.

Vilken jävla helg. Hinner inte berätta om igår i detalj, har precis kommit hem efter att ha jobbat nästan 11 timmar. Och jag börjar om sju timmar igen. Men i helhet: Åkte till Skrattstock, träffade gänget och myste. Drog vidare, tog en cider och efter det, drog jag med mig Jessica till Pacha. Jävlar vilket event. Var nykter, men det var faktiskt jävligt grymt. Drog hem vid två, hann sov någon timme innan telefonen ringde och en lång diskussion inleddes. Blev övertalad att sova på annan ort och fick pga detta ca fyra timmars sömn allt som allt. 


Vet inte när jag senast var såhär fucking jävla trött. Puss.

I'll take you out tonight, say whatever you like.

Ibland känns det som att jag slösar bort mitt liv på att bara, bara jobba. Igår var vi som sagt i alla fall på Sommar! och myste. Drack sangria, skrattade och sprang in i lite gamla romanser. Eller vad man nu kallar det för. Åkte hemåt med Isabelle redan vid elva eftersom jag skulle upp till jobbet. Men sova får man ju aldrig. Vid halv två ringde min mobil för typ andra gången och i andra änden skriker en mansröst "Miraaaa! Kom hit, vi har fest!". Jag ba "ja, det känns som en jättebra idé med tanke på att jag ska upp om ca tre timmar". Eller inte. Blev kallad dissig men orkade inte bry mig, det kommer alltid nya tillfällen.

Ska snart åka och träffa gänget ute på Långholmen. Sen blir det fan fest. Puss.

I don't speak German, but I can if you like.

Har idag avverkat både jobb, mat och dusch. Om en timme springer jag iväg för att möta mina tjejer. Vi ska dricka sangria på vårt älskade Sommar! Efter det bär det av hem för att sova ca fem timmar, och sedan gå upp igen för att jobba nio timmar. Imorgon väntar efter jobbet picknik ute på Långholmen och efter det tar jag med mig Jessica till Hamburger Börs. Där ska vi spendera vår kväll med fest och dans.


Puss.

"Say it's not her fault, but you just met somebody new"

Åh, vilken fantastisk dag. Började med att jag tog sovmorgon till halv elva, var på väg till stan ca kvart i tolv. Ströade runt, shoppade lite, åt lunch. Och shoppade ännu mer. Därefter så bar det av mot frisören. Och för första gången på nästan fyra år så var jag inte hos min frisör Simon. Det var ovant, men gick hur jävla bra som helst. Satt med folie i håret i en och en halvtimme, sedan ytterligare än timme. Men herregud va bra det blev. Angelica som gjorde mitt hår var hur trevlig och pratglad som helst. Och håret är som en dröm. Jag har aldrig varit så här blond förut. Jävligt ovant men jävligt snyggt.


Har spenderat alldeles för mycket pengar idag, men det skiter vi i. Puss.

No, I won't be the first one giving you all this attention.

Är alltid lika kul att jobba över och inte komma hem fören 23.30 på kvällen. Imorgon är jag
dock ledig och det ska jag fira med shopping samt med att gå till frisören. Har bokat tid för
klippning samt för att göra slingor.

Men först av allt, så ska jag sova. Godnatt.

I need a man that thinks it's right when it's so wrong.

Idag har jag varit hemma hos min mamma, ätit lunch med Jessica och Elin, och sist men inte minst så har jag powerwalkat. Detta endast pga att jag har så jävla mycket överskottsenergi nuförtiden. Vet inte vad det beror på, men att jag jobbar heltid och är van att springa runt som en galning kan vara en orsak. Så jag drog på mig träningskläderna och gick ut i solen. Var hur jävla skönt som helst. 

Nu tittar jag på Pretty Woman och myser. Puss.

Allt är på plats.

"Och bland andra människor blir han ännu vackrare och jag har inte ens tid att bli orolig.
Jag har inte tid att oroa mig för hur det kommer att bli när han lämnar mig, för plötsligt är jag
inte en sån som funderar längre. Plötsligt springer jag och vänder mig inte om en enda gång"

Älskar när man känner igen sig i vad någon annan skrivit.

Of all the people I've ever known, it's you.



Take my hand, let's just dance.

Ja, då var det som sagt slut på helgen. Har haft fullt upp som vanligt. Men fan va kul jag haft. I fredags jobbade jag helvetespasset 13-22, och efter det sprang jag hem så fort jag kunde. Slängde mig i duschen, bytte om och sprang ut igen. Kvällen spenderade jag med fina Bella, vi satte oss på Ojojoj och drack vin. Det var så trevligt så. Men jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades komma hem efter klockan fyra, med tanke på hur nykter jag var. Haha. Lördagen började med att jag hann sova fem timmar innan jag sprang iväg till jobbet igen. Jobbade några timmar extra, åt lunch och planerade lite innan jag gav mig av hemåt åter igen.

Väl hemma var det svinbråttom och samma procedur som vanligt. En dusch, lite smink och plattning av håret senare var jag på språng. Mötte tjejerna på tuben och sedan bar det av mot jordens ände, även känt som Älta gård. Där skulle vi samlas för att fira Sinikas övergång till tantligan, 20åringarna. Väl framme blev det kramar, god mat och alkohol så det stod härliga till. Vi var framme vid strax efter kl sex och nio timmare senare, då var vi på hemgång. Jag hann med att ha djupa diskussioner om livet, röka rosa cigaretter från Paris, skratta hysteriskt och även lite dans.


Mycket fin helg.

So let's carry on with our lives.

Har haft en så himla bra helg. Men den har jag inte tid att berätta om nu, försöker
bättra på brännan genom att ligga på balkongen och pressa. Så vi hörs senare.

Puss.

I can do it on my own, no matter what you say.

Idag har jag varit ledig. Så himla, himla skönt. Firade det genom att sova ut, äta glass i
solen tillsammans med Bella och avslutningsvis städa hela lägenheten. Jag har även gjort
personaluppställningen inför imorgon. Är första gången jag ska köra mellanskift, vilket ska
bli spännande. Och lite nervöst.


Ikväll väntar en dusch och Big Brother. Puss.

All the boys, all want it, but it don't mean a thing.

Har haft en riktigt trevlig kväll. Jobbade först 10-15 och efter det hann jag med en snabb lunch innan jag åkte med management på mitt jobb, till MCD huvudkontor för stort möte. Vi satt först på föreläsning och lite försäljningsresultat någon timme. Efter det så åkte vi abonnerad buss till Hilton Hotel i Slussen för tvårättersmiddag. Åt god mat och drack gott vin, blir ju alltid lite godare när man blir bjuden. Efter vi använt upp några drinkbiljetter på Eken, utomhusbaren bredvid hotellet, så drog jag mot tuben tillsammans med Danne.

Är alltså äntligen hemma efter en lång dag, och imorgon är jag ledig. Puss.

Don't underestimate the things that I will do.

Inte nog med att jag blev lämnad kvar hemma i julas, nu åker min familj till Miami
i sommar. Till fucking Miami. Utan mig. Blir förbannad bara jag tänker på skiten. 

Puss.

I got a reason that you're who should take me home tonight.




Känner igen mig så förbannat mycket.

"Han är riktigt sexig på något konstigt vis. Han är liksom en riktig man.
En riktig mansgris. Svär, svettas och kastar grejer. Gillar det."

I can't fight it, it's invaded my mind.

Det är helt sjukt hur bra det känns att leva ibland. Idag är en sån dag. Förresten, hittade ett
par bilder från personalfesten. Älskar den här lite mer än de andra. Och det är bara för att
alla ser ut som de har den bästa dagen i sitt liv, haha. Speciellt jag.



Puss.

And I can't keep waiting, I need comfort late at night.

Igår bokade vi Peace and Love, jag jobbade och avslutade kvällen tillsammans med tjejerna på Lisas utegård. Åt godis och skvallrade innan jag gick hem för att sova. Idag var det som vanligt jobb 06-15 så ni kan tänka er att jag är rätt slut nu. Ska ta en dusch, äta lite och sedan sticka iväg igen. För ikväll tänkte jag faktiskt unna mig själv ett glas vin, tillsammans med mina vänner.

Livet är bra härligt ibland. Puss.

I'm good on my own, but I have to know.


Is it too much to ask,
for something that will last

Baby, jag vet hur du ser ut i inga kläder.

Jag glömmer aldrig dina hemligheter
Det du är räddast för fast ingen vet det
Visst du kan rycka på axlarna - spela ball
Och fast du tycker du lyckas, vet jag i alla fall

I'm feeling like a millon bucks, baby.

Trots att jag gick upp klockan fem igårmorse så sprang jag utan problem ut på kvällen, för att göra stan. Mötte Jessica och Elin på Hellströms, satt på deras uteservering någon timme. Efter det mötte jag Isabelle för att fortsätta drickandet. Blev rosé på Ojojoj, som låg väldigt nära och bra till. Därefter blev det en sväng förbi Laroy, som var helt dött, innan vi tog en taxi till Berns. Sånt jävla drag var det. Spanade efter Cimon, träffade göteborgare och shottade tequila. Men vid ca två, då vi fyllekäkat Donken där vi träffade killarna från Göteborg igen (som dessutom erbjöd sovplats på deras vandrarhem), var det dags att åka hem. Valde även taxi denna gång. För jag hade fan aldrig överlevt om jag skulle åkt nattbussen, haha.

Idag är jag levande död men det skiter vi i. Puss.

Sorry baby, but I'd survive you.

Jobbar som vanligt på, just nu i den nuvarande värmeböljan. Men imorgon är jag faktiskt ledig! Det ska jag fira med sangria och fina vänner på Hellströms ikväll. Efter det så försvinner jag och Isabelle in i natten. Är fortfarande förkyld som en fucking idiot, men det skiter jag i. 

Ska dansa ihjäl mig ikväll. Puss.

Belong.

‎I need a man who thinks it right when it's so wrong,
right on the limits where we know we both belong

"Om jag är en alfaman i sängen, men aldrig bråkar"




This is not temporal, it's eternal.

Igår spenderade jag först dagen till att sova ikapp mig själv. Sov fram till klockan tre då det plötsligt blev jävligt bråttom. Slängde mig i duschen, packade ner alla grejer och gick för att möta tjejerna. Därefter åkte vi till Kristineberg för årets första grillning. Efter någon timme var grillen igång, vinboxarna öppnade och det kom ännu mer folk. Antons grabbgäng, Sebbe med flickvän, virriga Isabelle osv. Vi hade det så himla trevligt, men tyvärr blev det svinkallt såfort solen gick ner. Då kom pojkarna på den brillianta idén att starta en brasa, så frös gjorde vi knappt. Det blev en fin kväll med mycket skratt, allsång och årets första sommarkänsla. På tal om något helt annat, så kommer jag aldrig sluta facineras av hur killar beter sig inför en tjej dom gillar eller vill ha. 


Puss.

But you, and you, and you and you.

Herregud, vilken kaoskväll det var igår. Vi träffade upp alla fina hos Amanda, vi satt i hennes trädgård. Drack rosé, hoppade studsmatta och grillade korv. Jag lyckades bli så jävla full, haha. Så när det var dags att dra ut vid midnatt var alla katastroffulla, och därför gick allt åt helvete. Vi tog en taxi till Strand men väl framme insåg jag att jag inte hade min plånbok på mig. Den hade jag smart nog lämnat hemma hos Amanda. Så det blev ingen utgång, men det var fan bra. Var nog med drama trots det. Kvällen slutade med kyssar på halsen och att jag vid ca halv fyra på morgonen, äntligen fick sova. 


Idag står grillning i Kristineberg på schemat. Nu ska jag vila lite, puss.

I'm breathing in your love, babe.

Vilken vecka, jag har haft så jävla kul. Berättar allt om kursen senare för nu har jag
verkligen svinbråttom. Måste hinna äta, duscha och vara hemma hos Amanda (som
fyller år dagen till ära) om ca en timme. Helvete va jag inte kommer hinna, haha.

Puss.

"Jag vet hur du ser ut i inga kläder"

Igår var jag som sagt först och såg musikalen Hair med min syster. Den var full av dans, sång och nakna människor. Men den var faktiskt jättebra, bäst var brunetten som sjöng som en gud. Och på tal om något annat, systers mage bara växer. Hon är så fin. Efter det så bar det i alla fall direkt av mot Fridhemsplan där jag mötte upp tjejerna. Spenderade min kväll med att dansa till hiphop, skratta och shotta tillsammans med mina vänner. Framåt klockan två åkte vi hemåt och då var jag så trött att jag ville dö. Men hade varit upp sedan 05:00 så det var väl inte så konstigt. Väl hemma däckade jag som sagt med sminket på och mitt i skrivandet av ett sms. Så när jag vaknade hade jag likt många gånger innan missade samtal och ett oläst sms där det stod "Men vad i helvete", haha.


Imorgon åker jag på kurs, kommer hem på fredag. Ha det så bra, puss!

För jag har inte glömt vad du gjort.

Du kan gråta mitt på gatan
men jag glömmer aldrig bort vad du gjort
Du får passa dig som satan
för jag glömmer aldrig bort var du bor

Nej, jag glömmer aldrig bort vad du gjort

"För dig finns jag, finns du för mig?"

Igår var jag full och glad. Somnade med sminket på, och mobilen i handen.

Berättar mer sen. Puss.

RSS 2.0