Couldn't handle this sharp turn.

Jag tror ingen kan tänka sig vår kaoskväll igår. Det kan hända mer än man tro på fyra-fem timmar i Stockholmsnatten. Efter ett glas vin på Isabelles jobb och ett glas över mig, hon är nämligen inte den smidigaste, så var vi inne på Caféet. Det var varken kö eller svårt att komma in. Men trots det, så la sig aldrig ironin över att vi var där. Café jävla Opera liksom. 
Det var hursomhelst en sjukt rolig kväll. Dansade halvt ihjäl mig, träffade Emelie från Paradise Hotel och hade en diskussion med henne på toaletten, blev bjuden på dricka och skrattade hysteriskt. Träffade en kille som ville att vi skulle följa med till Whiteroom när det närmade sig stängning, men efter lite betänketid så valde vi att inte följa med. Jag var helt
slut och dessutom för full. Men inte fan slutade vår kväll där ändå, haha. Utanför Caféet stod en limo och av någon anledning började vi prata med dom som var påväg in i den. Fem minuter senare satt vi tillsammans med två 40-åriga män i en limmosin mot Casino Cosmopol. Dock så ville den ena av dom att han och jag istället skulle åka till deras hotell, haha. Men vi klarade oss från att hamna på Berns Hotell och blev avsläppta.

Som grädden på mosen så fick jag gratis skjuts hem, av världens snällaste taxichafför.
Alltså helt jävla gratis från Vasagatan i stan, hem till Sundbyberg. Så jävla gulligt <3

Kommentarer
Postat av: linn

låter som en sjukt rolig kväll!

2010-11-25 @ 14:18:24
URL: http://linnzy.webblogg.se/
Postat av: Sofia

Ni är ju galna! haha!

2010-11-25 @ 19:13:18
URL: http://ienmage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0